Zalando – 5x mijn wishlist – SPORT

Jaaaa ik ben zo iemand van de reclame van Zalando. Oké, ik ga niet gillen als de postbode komt met een nieuw pakketje, maar ik ben wel echt FAN! Heerlijk vind ik het om Zalando af te struinen naar van alles en nog wat. Wat moois voor op een verjaardag, een bruiloft, het werk of om te sporten. In 5x mijn wishlist Zalando van deze keer heeft dit alles te maken met hardlopen. Droom je samen met me mee?

1.

Nieuwe hardloopschoenen zijn nooit weg en deze vind ik dus echt supergaaf! Ik heb altijd van die felle kleurtjes, omdat ik dat fantastisch vind, maar als je dan een beetje gekleurde kleding aan doet lijk je al snel zo een rennende paradijsvogel. Ik wil dus ook gewoon graag een paar zwarte schoenen en deze vind ik supermooi. Ze zijn nu ook in de SALE! Voor € 87,95 kan je nu een paar aanschaffen!

2.

Laatst kocht ik deze compressiekousen in het blauw, maar ik vind ze zo onwijs fijn dat ik nog een paar wil! Nu heb ik nog de keuze uit deze, zwart of wit, maar zoals ik net al zei hou ik van kleur. Dat zouden dus deze worden. Ze kosten € 29,95.

3.

Ik heb een aantal hele fijne tights om in te rennen, maaar aangezien ik echt wel van plan ben om verder te gaan met hardlopen wanneer het warmer word én ik ook nog wat races gepland heb staan rond die tijd, moet ik echt een kort broekje hebben. En wel eentje met een strak broekje aan de binnenkant, zodat je dijen niet tegen elkaar schuren. Ken je dat? Auw! En wel eentje van Nike. En wel deze. In deze kleur. Leuk! Voor een bedrag van € 44,95 kan je al in een leuk kleurtje zonder schurende dijen rennen in het mooie weer. Dat is het toch wel waard 🙂

4.

Één van de dingen waar ik soms wel moedeloos van word, is altijd maar het vasthouden van mijn telefoon om mijn run te tracken. Het zou ideaal zijn om dat ding gewoon hierin te kunnen doen, deze op je arm bevestigen en gewoon lekker vrij rennen zonder dat je nog iets vasthoudt. En wat zag ik daar staan in de hoek links bovenin? 40% korting? Hij kost nu dus nog maar € 23,95. Verleidelijk!

5.

Oké, ik heb zolang moeten zoeken naar een goede sportbeha. Wanneer je een wat grotere maat hebt, is dit echt niet makkelijk. Ik had er één van Nike, maar dat was er één waar m’n borsten wel fatsoenlijk in gingen, maar die rand eronder was veel te breed. Geen ondersteuning dus. Nou, deze.. Dit is top! Deze sluit goed onder mijn borsten en ook om mijn borsten. Super goede ondersteuning dus! Ze zijn nu ook nog in de SALE. Ik ga er denk ik nog één halen. Het is echt een tip voor de vrouwen met wat grotere borsten die maar geen goede sportbeha kunnen vinden. Nu maar € 35,95!

BONUSRONDE

Oké, toen ik naar die sportbeha keek, viel mijn oog dus ook even op die tight die zij daar draagt. Wat een gaaf ding!!

Die gaat er direct bij op mijn wishlist. Dat vind ik zo gaaf he? Gewoon zwart maar dan één klein kleurig detail. AWESOME! Deze tight kost € 49,95.

Staan er ook wat dingen op deze wishlist die jij graag zou willen hebben? Ik ben benieuwd!

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.