WINTERSPORT GEBOEKT!

Yes, yes, yes! Het was een tijdje niet zeker of we konden gaan, maar we kunnen toch gaan! Deze week akkoord gekregen van ons werk dat het akkoord is en we hebben geboekt! Waar we naartoe gaan en wanneer we gaan? Dat ga ik je natuurlijk vertellen!

Wanneer gaan jullie?

In de voorjaarsvakantie van 2019 gaan wij lekker een weekje op wintersport. We vertrekken op een zaterdag, dus van 16 t/m 23 februari. We zijn eigenlijk verplicht om dit in de schoolvakantie te doen, vanwege de opleiding van Sebas. Niet dat ik het erg vind, maar ik snap dat je denkt.. Waarom gaan jullie niet buiten de schoolvakanties om? Nou, daarom dus. Haha šŸ™‚

Waar gaan jullie dit jaar Ski Fahren?

Bron: https://nl.bergfex.com/

Vorig jaar waren we in Scheffau en wat hebben we het daar fantastisch gehad! Dit jaar gaan we naar Vandans. Vandans ligt in het puntje van Oostenrijk, vlakbij de grens van Zwitserland. Het schijnt daar fantastisch mooi te zijn en de foto’s liegen er niet om. Het ligt vlakbij een prachtig meer en dat maakt het ook een prachtige bestemming voor de zomer. Wat hebben wij veel zin om die kant op te reizen! Het is 825 km rijden, dus het valt allemaal reuze mee. Mogen we al?

Bron: hausfuchs.nl

Hoe ziet jullie appartement eruit?

Bron: http://www.mansaura-montafon.at

Zo dus. Hoe heerlijk en uitnodigend ziet dit eruit? Dan even de binnenkant van ons appartement, niet geheel onbelangrijk:

Bron: http://www.mansaura-montafon.at

We zitten hier met zijn tweeƫn (onze vrienden hadden eerder geboekt, omdat we eigenlijk niet mee zouden gaan), dus prima te doen dacht ik zo! Gelukkig zitten we wel in de buurt van onze vrienden. Volgens Google Maps is het 400 meter. Kicken!

En Mila dan?

Maak je om Mila geen zorgen, want op het moment dat wij lekker vakantie aan het vieren zijn heeft zij dat ook. Mila zit namelijk diezelfde week in het hondenhotel in Bentelo. Dat is ongeveer 26 km van huis, maar het is het zo waard. Mila heeft het altijd zo onwijs naar haar zin hier. Ze kan lekker rennen, spelen met andere honden en ze slaapt ook niet alleen. Want als wij met vakantie gaan, mag Mila dat ook, toch? Heeft ze meer dan verdiend!

Bron: https://debreborgh.nl/

Mocht je nog een goed hondenhotel zoeken in de buurt van Twente: De Breborgh!

Gaan jullie nog op wintersport?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

2 Reacties

 1. chucky1012
  11 oktober 2018 / 06:25

  Het ziet er prachtig uit.
  Fijn dat jullie dan toch kunnen gaan…
  Geniet van alle voorpret…

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 oktober 2018 / 16:15

   Dank je wel! Dat gaat helemaal goed komen šŸ™‚

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.