Wereldkaart voor in je interieur + MEGA WINACTIE

Wereldkaarten voor aan de muur vind ik echt supergaaf! Tegenwoordig zie je het steeds meer. Even heel eerlijk: ik ben echt zo geen trendsetter. Als iets nieuw is vind ik het eerst totaal niet mijn ding, maar zodra ik het steeds vaker zie begin ik het toch wel leuk te vinden. Denk bijvoorbeeld aan je laarzen over je skinny jeans. Dat heeft bij mij best lang geduurd. Oké, we dwalen af. Dit heeft echt totaal niets te maken met dit artikel, want een wereldkaart aan de muur vind ik al gaaf sinds ik het voor de eerste keer heb gezien. Ja, dat was inderdaad op school. Ik was supergoed in topografie en het leek me toen al fantastisch om thuis zo een wereldkaart aan de muur te hebben hangen, zodat ik er nog beter in kon worden.

Dat heeft me toch lang geduurd! Tot juni 2018 om precies te zijn (mijn fascinatie voor de wereldkaarten begon al in groep 7 – dat was ergens in 2000 of zelfs al 1999). Nou, dat is pas een lange tijd!

Wereldkaarten.nl

Ja en toen kwam ik deze site tegen. Wat ik hiervan vind? Ik vind het supergaaf! Ze hebben de wereldkaarten niet alleen op verschillende materialen, maar ook in veel verschillende stijlen. Dat vind ik echt wel heel gaaf.

Even een greep uit de verschillende materialen die ze hebben:

PLEXIGLAS

CANVAS

HOUT

Naast deze opties hebben ze ook nog de optie voor een print op aluminium.

Als ik kijk naar ons huis en wat het beste bij ons interieur past, dan kies ik voor hout, maar plexiglas vind ik ook echt supermooi! Dat staat denk ik mooier in een strak en modern ingericht huis. Wij zijn meer het landelijke, dus vandaar dat ik ook voor hout heb gekozen.

Verschillende stijlen

Ze hebben ook ontzettend veel verschillende stijlen van de wereldkaarten. Denk hierbij aan historisch, kinderlijk, strak, romantisch en ga zo nog maar even door.

De mooiste stijl op plexiglas vind ik deze:

De mooiste stijl op canvas vind ik deze:

En nee, dit is geen grap, haha. Ik vind de canvas ideaal voor op een kinderkamer en deze zou heel leuk zijn op een kinderkamer. Leren ze ook nog wat van!

Aan mijn muur

De mooiste stijl op hout heb ik natuurlijk zelf aan mijn muur hangen en die ga ik jullie hier laten zien..

Oja, het is je vast niet ontgaan dat hij niet aan de muur hangt, maar op de bank staat.. Ik ben echt heel erg slecht in dingen ophangen. Zo staat hij ook best leuk toch? Hahaha, just kidding. Ik bel hier nog wel even iemand voor, want zo staat hij ook maar zo in de weg, haha 🙂

Ja, die witte muur. Dat is het plekje voor mijn wereldkaart, haha.

WINNEN!

Wat kunnen jullie dan winnen? De wereldkaart die nu aan mijn muur hangt? Nee, die is lekker van mij! Wat jij kan winnen is shoptegoed! Zodat jij zelf uit kan kiezen welk materiaal bij jouw interieur past en welke wereldkaart jij het leukste vind. Ik mag shoptegoed weggeven van maar liefst € 80! Daar kan je al iets leuks van kopen en als je toch iets meer of groter wilt, kan je dat altijd nog bijleggen. Simpel zat!

Wat moet je doen om dit shoptegoed te winnen?

 • Like mijn Facebook-pagina en volg mij op Instagram
 • Deel mijn Facebook-post openbaar
 • Laat hieronder een reactie achter wat jij zou kopen van het shoptegoed en welke stappen je hebt ondernomen!

Wil je extra kans maken?

 • Tag vrienden in mijn Instagram-post
 • Volg me op Twitter en Bloglovin’
 • Deel mijn Instagram foto in je stories waarbij je mij tagt en de hashtag #winactie

Alles wat je als extra kans hebt gedaan, zorgt ervoor dat je naam extra in de hoge hoed terecht komt!

Meedoen kan t/m 29 juni. De winnaar wordt 30 juni bekend gemaakt!

Heel veel succes!

*Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

8 Reacties

 1. Jolijn
  19 juni 2018 / 07:52

  Leuke actie, ik maak graag kans en volg je ook op twitter en bloglovin’

 2. Linda Raaijmakers
  19 juni 2018 / 18:28

  Ik zou een wereldkaart uitzoeken voor de kamer van onze tweeling Lucas en Eva 😀 en daarvoor heb ik het volgende gedaan:
  Facebook: Linda Raaijmakers (volg, geliked en gedeeld)
  Twitter: @lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: @lindaenbjorn (volg, stories en getagd)

 3. Faiza Lahcen
  20 juni 2018 / 09:29

  Ik zou er 1 op plexiglas uitzoeken vind dat wel heel erg gaaf namelijk!
  Ik volg je op facebook ( Faiza Lahcen) en op insta

 4. 20 juni 2018 / 15:12

  je moet er van houden. Mijn man doet dat. Ik niet. Ook in een goed huwelijk ben je het wel eens oneens…

 5. 29 juni 2018 / 06:09

  Lijkt me echt heel tof voor mij nieuwe studio waar ik morgen heen verhuis!

  Heb je Facebook geliked, het bericht geliked en gedeeld.
  Volgde je al een tijdje op Instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.