Welcome at 30!

Goodmorning! Ah oh, vandaag is de dag. De dag dat ik 30 ben geworden! Woah! Naast het feit dat ik mijn eerste dag als 30-jarige  begin met een controle afspraak bij het ziekenhuis, wil ik jullie ook even vertellen over mijn plannen en dromen voor het komende jaar ♥

♥ Heel veel lingerie & bikini’s shoppen ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ Een mooie reis maken die nog op mijn lijstje staat

♥ Sporten weer oppakken

♥ Italië, Italië, Italië ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

♥ Een hardloopwedstrijd lopen

♥ Cocktails drinken

♥ Vaker mijn familie zien

♥ Gezonder eten

♥ Vaker leuke dingen doen

♥ Weekendje weg gaan met mijn zusje

♥ Een gekleurde, fluwelen bank kopen

So, let’s get to work!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.