Webshop van de week: Le Ballon

Hier bij Sylvahna.nl zijn we echte webshop-afstruiners (is dat een woord?). Wekelijks zet ik een nieuwe webshop in het zonnetje waarvan ik denk dat het een echte topper is! Deze week ben ik er weer van één overtuigd en dat is Le Ballon!

Waarom Le Ballon?

Nou, ten eerste.. Ze hebben zo een beetje alle merken waar ik helemaal gek op ben ♥ Dat houdt in dat ze verkopen:

Het enige (favo) merk dat ze niet verkopen is Wanderlust Amsterdam. Dat is wel erg jammer, anders had ik al mijn favorietjes onder één dak gehad. Maar helaas. Je kan niet alles hebben in het leven!

Nog meer bijkomende voordelen

Dat is het uiteraard nog niet, want wat ik ook heel fijn vind aan Le Ballon is:

  • Goede service;
    • Ze zijn op hun Facebookchat ontzettend actief en ik heb altijd dezelfde dag nog antwoord op mijn vraag
  • Zitten in Enschede; Geen must natuurlijk, maar als een webshop een fysieke winkel heeft bij mij in de buurt, dan vind ik dat zeker wel een bonus!
  • Je kan bestellen met Afterpay; wat gewoon echt ideaal is! Geen gedoe met wachten op je geld als je iets retourneert, maar gewoon bestellen, passen en betalen voor de spullen die je houdt. Ideaal!

Een bekende of een nog onbekende webshop voor jou?

Nou ben ik toch wel erg benieuwd of je deze webshop al kent of dat dit een compleet nieuwe is voor jou. Als je Le Ballon al kent, dan klinkt dit vast allemaal heel bekend, maar dan ben ik weer nieuwsgierig of je het met me eens bent!

Is Le Ballon iets nieuws voor jou? Neem dan een kijkje en laat me zeker weten wat je ervan vind. Ik ben namelijk erg benieuwd of jullie er net zo enthousiast over zijn als ik.

Heb je zelf een webshop waarvan je vind dat die in het zonnetje gezet moet worden? Misschien is het wel je eigen webshop! Stuur me een mailtje naar info@sylvahna.nl en wie weet zie je jouw webshop binnenkort terug op Sylvahna.nl!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.