Webshop van de week: Fashion Starts Here

Inmiddels nog geen week online, maar in deze categorie MOET ik natuurlijk ook wel even mijn eigen webshop promoten! Fashion Starts Here is een bestaande webshop in dameskleding, accessoires en sieraden sinds 18 september! En het is die van mij!

Ik heb jullie al weleens eerder over mijn webshop vertelt, maar vandaag gaat het meer over de inhoudelijke dingen. Eigenlijk gewoon zoals ik in de andere “Webshop van de week” ook doe. Dus eigenlijk wat zijn de dingen die voor klanten heel fijn zijn? Ik heb ze voor jullie opgesomd!

 

 

 

Gratis verzending vanaf € 60

Gratis verzending vanaf een bepaald bedrag is altijd superfijn. Bij Fashion Starts Here staat dat bedrag op € 60. Maar met een paar leuke en heerlijke wintertruien zit je daar al zo op. De meeste wintertruien op de webshop kosten € 29,95. Dus tadaa! Als je nou uitkomt op een bedrag van € 59,90 (2 wintertruien), stuur mij dan even een berichtje via de chat. Zelf heb ik er namelijk echt een hekel aan als je nog minder dan € 1 mist voor die gratis verzending.

Pre-order

Op Fashion Starts Here heb je ook een categorie van pre-order. Hier kan je alvast de dingen bestellen die onderweg zijn, maar ik nog niet binnen heb. Zo kan jij als allereerste dat artikel verwachten. Zodra ik ze namelijk in huis heb, ontvang jij van mij een mailtje en stuur ik ze diezelfde dag nog door naar jou! Ideaal toch?

Fashionblogs

Naast de webshop, schrijven we ook fashionblogs op Fashion Starts Here. Zo kan jij na het lezen van de fashionblogs over de trends, direct de trends shoppen. Nog nooit was je zo weinig tijd kwijt aan het shoppen van de juiste dingen!

Tell me: ben jij al eens op Fashion Starts Here wezen kijken? Heb je iets besteld? Waarom wel en waarom niet?

 

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.