Mijn webshop – Fashion Starts Here – staat online!

Vandaag is het tijd voor een feestje. Zoals jullie gisteren hebben kunnen lezen, staat mijn eigen webshop – Fashion Starts Here – online sinds gisteravond 20:00 uur! WOEHOE! ZO LEUK!

Wat kan je er vinden?

Het is een webshop en fashionblog in één. Naast de superleuke spullen in mijn webshop kan je dus ook fashionblogs lezen. Superleuk en ik ben echt helemaal enthousiast! Hieronder zal ik je laten zien wat je er kan vinden:

Sieraden

 

Panterprint

 

Truien

 

Tops

Jurkjes

 

Accessoires

 

Klik op de foto voor meer info! 🙂

Uiteraard is dit nog maar het begin. Als het eenmaal goed loopt, zal mijn webshop volstromen met onwijs leuke dingen! Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden en als jullie nog vragen of tips hebben, hoor ik dat natuurlijk graag!

De link naar Fashion Starts Here

Hij staat al helemaal bovenaan roze gekleurd, maar bij deze nog een keer:
www.fashionstartshere.nl

Ben jij al langs geweest?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.