VLOG: ZAGEN JULLIE DAT? | PRIMARK, VICTORIA’S SECRET & YANKEE CANDLES SHOPLOG | VLOG #44 | SYLVAHNA.NL

Hoooooi allemaal! Superleuk dat jullie weer terug zijn op mijn kanaal om deze shoplog te bekijken. Ik laat jullie vandaag zien wat ik bij de Primark, Victoria’s Secret én Yankee Candles heb gekocht! Daarnaast heb ik nog iets gekocht, maar dát hou ik nog even geheim! En OMG! Zagen jullie dat?

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

1 Reactie

  1. sabrina
    9 februari 2019 / 16:08

    Soft blanket!! Topper van je shoplog voor mij dan 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.