VLOG: VERDRIET & BABY’S – WEEKVLOG #4 – VLOG #15 | SYLVAHNA.NL

Vorige week is er geen weekvlog online gekomen, vanwege mijn verjaardag die ik zou houden op de zondag en dus geen tijd zou hebben om te editen en de vlog online te zetten. Dat betekent dat de weekvlog van nu een 2 in 1 weekvlog is. Met daarin veel Mila, verdriet en baby’s ♥

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.