VLOG: SHOPLOG & UNBOXING MY CULT BEAUTY ORDER – VLOG #19

Sorry, sorry, sorry dat hij zo laat is. Mijn afgelopen week was echt een chaos en dat leg ik ook nog even uit aan het begin van deze video. Vorige week heb ik eindelijk mijn Cult Beauty order binnen gekregen ♥ Ik heb eerder een artikel geschreven over mijn wishlist. Vandaag ga ik hem samen met jullie unboxen. Kijk je weer gezellig mee?

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.