VLOG: MIJN FAVORIETE.. ALLES! – VLOG #21

Hooooooi! Daar is hij dan eindelijk, een nieuwe video. In deze video ga ik het hebben over mijn favoriete.. Ja, alles eigenlijk! Een lijstje met mijn favorieten om de positiviteit erin te houden. Laat je me ook even weten wat jouw favorieten van dit lijstje zijn?

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

11 Reacties

 1. Balou
  24 november 2018 / 10:32

  Leuke vragen! Zo leer ik je een klein beetje beter kennen!

 2. 24 november 2018 / 14:05

  Ik kom hier voor het eerst kijken, maar wat ben jij een leuk mens om naar te kijken en te luisteren!
  Je lippenstift vind ik ook supermooi (moet even weer terugspoelen wat het merk was). En om je even jaloers te maken: wij gaan vanavond sushi eten!
  Jacqueline onlangs geplaatst…Salami stinkt nog steedsMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   25 november 2018 / 18:07

   Wat lief! Dank je wel! 🙂 Aaaah daar word ik zeker jaloers van, haha! Eet smakelijk!

 3. 24 november 2018 / 14:52

  Dit vind ik echt een leuk concept (doet me een beetje denken aan Oprah’s favourite things) – ik ga ook eens een lijstje opmaken zo, lijkt me tof.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   25 november 2018 / 18:07

   Leuk!

 4. 24 november 2018 / 16:33

  Zelf ben ik blij met kaarsjes en dekentjes. Kan niet zonde

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   25 november 2018 / 18:08

   Mooi hè? Ben er zelf ook echt verliefd op!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   28 november 2018 / 07:52

   Dank je wel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.