VLOG: KIJK DIT IS WEL HEEL LEUK – VERHUISVLOG 2 – VLOG #49 – SYLVAHNA.NL

Jaaa, mijn volgende verhuisvlog is er al! Ik wil er graag 2 per week online zetten. Op deze manier hoef ik ze niet ellendig lang te maken en hoeft het ook niet maanden te duren, voordat ik mijn laatste online kan zetten. In deze verhuisvlog geef ik mijn allereerste dingen vast een plekje 🙂

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.