VLOG #8: DOLCE GUSTO IS BEST MOEILIJK & GROOT ALARM IN DE IKEA

Het is alweer dinsdag en tijd voor vlog #8! Hier kom ik erachter dat de Dolce Gusto best een lastig apparaat is als je hem nog nooit heb gebruikt, ga ik samen met jullie een Chococino maken en doe ik inspiratie op bij de IKEA waar het alarm afgaat.. Kijk je mee?

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.