VLOG: 40 FACTS ABOUT ME

Vandaag vertel ik jullie 40 (+1) feitjes over mij. Sommigen wist je misschien al wel, maar ik weet HEEL zeker dat je ze nog niet allemaal wist! 🙂 Ik vind het best een mooie video geworden. Het is een video met grappige stukjes, maar ook pure stukjes over de harde waarheid.

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! Je kan ook tijdens het kijken op het icoontje rechts onderin klikken. Dan abonneer je al zonder de video weg te klikken!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

10 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   31 oktober 2018 / 09:56

   Dank je wel! Ja, dat houdt ons met beide benen op de grond hè? Haha

 1. Naomi
  31 oktober 2018 / 10:19

  weer een leuke vlog

 2. 31 oktober 2018 / 12:36

  Een filmpje kijken van 15 minuten is mij ook wat te veel. Heb wel even snel wat gekeken, maar heb wel even wat op je site rondgekeken. Ik ben zelf nu ook druk met de site om het allemaal wat professioneler te maken en heb zo wat inspiratie opgedaan. Bijvoorbeeld de instagramfeed vind ik wel leuk en ook de socialemedia links kunnen veel beter bij mij zie ik hier!
  Mario onlangs geplaatst…Barra Grande wordt ook wel het kitesurf paradijs genoemd!My Profile

 3. 31 oktober 2018 / 17:49

  wat gaaf dat je dit doet. bloggen vind ik leuk maar vloggen is niet mijn ding denk ik.

 4. 31 oktober 2018 / 20:18

  Altijd leuk om op deze manier iemand wat beter te leren kennen 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.