Vlog #1 – Daar ben ik dan

Huh? Een artikel online op een zondag? Ja, dat klopt. Maar eigenlijk is het geen artikel, maar een vlog. HUH?! Ja, lees snel verder!

Al een hele tijd wil ik eigenlijk gaan vloggen, maar ik was altijd te bang of te onzeker voor de camera. Nou was laatst SBS6 bij mij thuis voor een tv-programma en dat ging me eigenlijk wel makkelijk af en ik vond het ook erg leuk.

Al met al heb ik een Youtube-kanaal opgestart en gisteren mijn allereerste echte vlog opgenomen. Met hier en daar wat spraakgebrekjes en een narcose-moe-hoofd, haha. Verder ga ik even stoppen met typen nu, want ik vertel jullie alles in mijn eerste vlog!

Volg jij mij nog niet op Youtube? Abonneer je dan vandaag nog en vergeet niet op dat leuke belletje te klikken om altijd op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s!

Ik ben echt heeeeeel benieuwd naar jullie mening hierover! Vind je het leuk? 

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.