UPDATE BORSTVERKLEINING & NIEUWE BLOG

Gisteren was mijn controle in het ziekenhuis na 5 weken. Hoe gaat het nu? Bloed het nog? Mag die sportbeha al bijna uit? Oh ja en mijn blog is ook vernieuwd voor het geval het je nog niet was opgevallen 🙂

Update borstverkleining

Inmiddels zijn we al de 6e week na de operatie in gegaan. Ik had eigenlijk gehoopt dat ik nu al vrolijk in prachtige bralettes kon lopen met mijn cup c, maar helaas. Niets is minder waar. Vannacht had ik ontzettende pijn in mijn linkerborst. Zo ineens. Nog niet eerder gehad en het was echt heel pijnlijk. Ik kan het omschrijven als harde steken.. Goed, de update van de controle:

In mijn linker- en rechterborst heb ik nog steeds een open wond zitten. De linker begint wel steeds kleiner te worden, maar de rechter ziet er nog precies hetzelfde uit als een aantal weken geleden. Ook zitten er een aantal wondjes op mijn borsten verspreid. Sommige op mijn tepels en sommige eronder. Die lijken ook maar niet te genezen. De arts-assistent kwam er vandaag achter dat er nog een aantal hechtingen in de weg zaten, waaronder een onderhuidse hechting. Deze moesten los geknipt worden, want ze zaten de genezing in de weg. Van geen één had ik last en voelde er vrij weinig van, maar die onderhuidse.. Ahhh.. Die deed wel echt pijn! Goed, je moet er wat voor over hebben.. Hopelijk geneest het nu allemaal wat sneller en gaat die wond onder mijn rechterborst nu ook eens dicht. Ik word er gek van!

Nieuwe blog

De naam is hetzelfde, de url is hetzelfde.. Wat is er dan veranderd? Nou, dat zal ik je vertellen!

Lay-out

Mijn lay-out was hiervoor erg vrolijk en speels. Dat is ook iets waar ik voor sta, nog steeds. Maar ik wilde graag een wat zakelijker uiterlijk. Wat strakker meer, eigenlijk. Ik wilde het lezen voor jullie optimaliseren. Die sierletters waren heel leuk, maar maakt het lezen er niet veel makkelijker op. Vandaar mijn strakkere lay-out. Hopelijk levert het voor jullie ook wat gemakken op!

Bovenin

Boven mijn artikelen en onder mijn logo – ertussen in dus, duh – vindt je twee verschillende vakken. De eerste is aan de linkerkant te vinden: Populair deze maand. De naam zegt het al. Mijn populairste artikelen worden hier weergegeven.
Aan de rechterkant staan mijn meest recente artikelen. Dit is een slideshow met de meest recente artikelen, zodat je altijd de nieuwste voorbij ziet komen.

Artikeloverzicht

Als je dan naar beneden scrollt, kom je bij mijn artikeloverzicht. Hier vindt je mijn laatst geschreven artikelen, tenzij je naar oudere pagina’s gaat natuurlijk. Je kan deze artikelen ook delen. Niet alleen op je social media, maar ook via whatsapp. Handig als je bijvoorbeeld een artikel alleen naar je moeder wilt sturen!

Sidebar

In de sidebar zie je verschillende dingen:

  • Social media kanalen waarop je mij kan volgen
  • Waar ik op dit moment zit. Deze zal vaak Tubbergen aangeven, tenzij ik op vakantie ben of een weekendje weg ga
  • Instagram overzicht; mijn laatste 4 foto’s van Instagram
  • Mijn laatst geüploade video op mijn Youtube kanaal

Schema

Mijn schema blijft verder hetzelfde. Er komt iedere dag van maandag – vrijdag om 6:00 uur een nieuw artikel online. Op dinsdag, vrijdag en zondag kan je een nieuwe vlog verwachten. De vlogs komen wel al de avond ervoor online op Youtube, dus als je daar niet van wilt missen, abonneer je dan even 🙂

Ik hoop dat deze indeling een stuk duidelijker is en dat jullie alles wat makkelijker kunnen vinden. Mocht je nog tips hebben of dingen die je mist, dan hoor ik dat natuurlijk graag! Laat een reactie achter of stuur me even een mailtje 🙂

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.