Travel wishlist ♥

Er is nog zoveel op de wereld dat ik wil zien! Ik heb echt een flinke wishlist als het om reizen gaat en die ga ik vandaag met jullie delen. Droom je met me mee? ♥

New York

Manhattan, Central Park.. Het lijkt me echt fantastisch om hier naartoe te gaan! Shoppen en dan heerlijk de natuur in. Gewoon even lekker het Gossip Girl leven leven, maar dan zonder Gossip Girl, haha. I love it!

Orlando

Als we het dan toch over Amerika hebben.. Hello Disney World ♥ Het lijkt me al zo lang zo gaaf om Disney World te gaan bekijken. Ik ben gek op Disneyland Parijs, maar die ken ik nu volledig uit m’n hoofd, haha. Het lijkt me geweldig om dezelfde Disney op een nieuwe manier te ontdekken! A Whole New World ♥

Toscane

Oh, dat lijkt me zo mooi! Touren door Toscane van wijnveld naar wijnveld. De mooie natuur in. Heerlijk!

Sardinië

Alhoewel ik fan ben van dingen bekijken op vakantie, lijkt Sardinië me toch wel echt fantastisch mooi.

Cuba

Ja, ja, ja! Ik wil naar Havana voor de cocktails, zwemmen en alles bekijken! Hoe kan je hier niet naartoe willen na Dirty Dancing 2? Het lijkt me geweldig!

Zweden

Vraag me niet waarom, maar Zweden lijkt me echt prachtig!

St. Petersburg

Rusland? Ja, Rusland! St. Petersburg lijkt me echt fantastisch. Het kleurrijke kasteel en ik heb iets met Rusland. Vraag me niet wat het is, maar het trekt me enorm!

Australië

Dit is echt al zoveel jaren mijn droom. Al zeker 10 jaar droom ik ervan om naar Sydney te gaan en Australië te leren kennen. Dat was ook echt de planning, totdat ik Sebas leerde kennen.

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Zo heb ik nog veel en veel meer op mijn lijstje staan. Staan er plaatsen in dit lijstje waar jij graag naartoe wilt, naartoe bent geweest of andere plekken waar jij over droomt? Ik ben benieuwd!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

 1. 12 juli 2018 / 04:46

  Mooie bestemmingen staan er op je lijstje. Ik zou graag naar New York, Israel en Curacao willen. Ik ben 20 jaar geleden in Israel geweest maar dat was zo indrukwekkend dat ik nog wel een keer wil 🙂
  Darina onlangs geplaatst…De plekken waar ik mijn boek schrijfMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   13 juli 2018 / 11:11

   Ja, gaaf! Israël lijkt mij ook supergaaf. Mijn vader is er al vaker geweest. Zijn vriendin is daar geboren. Curaçao is op zich geen droombestemming van mij, maar een goede vriend van ons woont daar en we moeten hem nog steeds een keer opzoeken!

 2. 24 juli 2018 / 09:20

  New York lijkt me ook meeeega tof! Kijk er al jaren naar uit maar het komt er steeds niet van, haha.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   24 juli 2018 / 17:32

   Jaaaa, ik ken het haha! Hier heb ik namelijk ook last van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.