Time-Out

Lieve lezers,

Zoals jullie misschien wel hebben gelezen op mijn blog en/of gezien op mijn vlogs is het momenteel een gekkenhuis bij mij. Er zijn even heel erg veel dingen tegelijk bezig en daarom hebben jullie de afgelopen tijd ook geen nieuwe blogs en vlogs online zien komen.

Voor mij is het nu even belangrijk om me volledig op deze dingen te focussen en dat betekent dus weinig nieuw lees- en kijkvoer op mijn blog. Uiteraard vind ik het superleuk dat een groot deel van jullie alsnog iedere dag even langskomt. Zo zie je maar weer dat ik een trouwe groep met lezers heb 🙂 Dat is wel heel erg fijn!

Ik hoop dat jullie dat ook gewoon blijven doen. Er zal deze maand weinig online komen, maar dat betekent niet dat het meteen radio-stilte hoeft te zijn. Er zullen gewoon enkele blogs online komen, maar even geen vast aantal per week. Daarnaast ben ik ook nog gewoon actief op Instagram. Volg me daar dus zeker ook even om op de hoogte te blijven!

Nogmaals: Superleuk dat jullie gewoon blijven komen. Blijf dat ook vooral doen, want er zullen hopelijk snel weer dingen online komen! Dingen? Ja, sorry. Blogs en/of vlogs. Al zullen er sneller blogs online komen dan vlogs. Bij vlogs ben ik namelijk altijd superdruk met editten en dit kan bij mij zo een halve dag in beslag nemen. Die heb ik op het moment gewoon niet. Ik dwaal af.. Super bedankt voor jullie support en tot snel!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.