Thee review: Chocoloco tea

Er is iets waar deze chocoladefreak heel blij van word! Namelijk de Chocoloco tea. Oehhhh.. Ja, inderdaad! Vandaag een review van de Chocoloco tea van Nicole’s Choice!→ Voor mijn vorige thee review: klik hier!

Chocoloco tea

Goed, het eerste dat ik hierbij denk is: chocola. Sorry, maar als ergens choco in zit, dan link ik dat daaraan. Aangezien ik zo een chocoholic ben, was ik onwijs benieuwd naar deze thee. Zo dronk ik hem ook met wat Kinder chocolade ernaast.. Haha 🙂 Hij klinkt als een heerlijke chocolademelk-achtige thee. Ik ben benieuwd!

Ingrediënten:

  • Cacaonibs
  • Zuid Afrikaanse rooibos
  • Kaneel
  • Palmsuiker

De thee zelf

Hij ziet eruit als thee met stukje chocola. Ik moest me bedwingen om die stukjes niet uit de thee te halen en te proeven.

Het lijkt eigenlijk net een beetje op cruesli vind ik. Die chocolade versie, weet je wel? Zie je dat hier ook in of ben ik daar alleen in met mijn wondere en fantasierijke brein, haha.

Hoe smaakt het?

Om te beginnen ruik ik er altijd even aan. Hij ruikt een beetje rooibos-achtig vind ik zelf..

Ik wil graag even duidelijk maken, dat ik op dit moment nog niet wist dat er rooibos in verwerkt zat! Dat zag ik later pas.

Na een paar slokken komt de cacao wel vrij en proef ik het wel een beetje, maar nog steeds niet heel heftig. Het is een hele lichte ondertoon die de chocolade weggeeft. Persoonlijk vind ik hem vrij saai. De chocolade proef ik niet echt terug, maar ik ruik hem wel tijdens het drinken. Niet mijn favoriet.

De thee kost voor 100 gram € 4,50 en je kan hem hier bestellen.

Drink jij vaak thee? Wat voor thee drink je voornamelijk? Ben je een liefhebber van echte thee of drink je thee van de theezakjes die je in de supermarkt kan kopen?

Deze review schrijf ik n.a.v. producten die ik ontvangen heb.
Dat veranderd niets aan mijn gegeven mening.
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.