Sylvahna.nl is back!

Yes! Na een aantal jaren radio-stilte en eerst weer bijna 2 weekjes bloggen op een ander account bij WordPress is Sylvahna.nl weer terug!

Syl’s leven

Op 10 maart besloot ik het bloggen weer op te pakken! Maar direct weer als Sylvahna.nl? Oh nee, dat nog niet! Eerst eens even kijken of het weer allemaal lukt en of ik er wel nog net zoveel plezier in zou hebben.
Op WordPress heb ik een account aangemaakt voor sylsleven.wordpress.com en heb ik een tijdje artikelen geschreven op Syl’s leven. Ik vond het weer heerlijk! Het schrijven, mijn blog lay-out mooi maken, dingen posten op mijn social-media accounts.. Heerlijk!

Sylvahna.nl

En toen besloot ik: Fuck it! Ik vind het heerlijk en word er weer onwijs blij van, dus ik ga Sylvahna.nl weer tot leven brengen! Ik besloot mijn oude hosting weer te mailen en binnen een paar uur kon ik weer aan de slag!

Waarom zet je dan niet Syl’s leven helemaal op?

Daar heb ik zeker aan zitten denken, maar Sylvahna.nl is mijn kindje. Op deze website heb ik zoveel plezier beleefd aan het bloggen en zoveel leuke dingen mee mogen maken, dat ik hier echt weer mee verder wil!
Jij gooit je eerste kind toch ook niet zomaar in de prullenbak?
Ik begin wel met mijn berichten helemaal opnieuw. Deze waren namelijk helaas al verwijderd. Maaaar we gaan gewoon weer lekker aan de slag!

Some changes

Oh, maar er is zeker wel wat veranderd in dat jaar van radio-stilte op Sylvahna.nl! Voor degene die mij al kennen van mijn vorige blog al helemaal. Wij hebben namelijk een nieuw gezinslid gekregen waar we helemaal verzot op zijn. Ze is nu 9 maanden in ons leven, 8 maanden bij ons thuis en 10 maanden oud. Ons lieve hondje heb ik het natuurlijk over!

Naast ons extra gezinslid, ben ik ook druk bezig met een carrière switch en ben ik vandaag 11 dagen bezig met de Whole 30.
Wat dat precies inhoud heb ik allemaal al toegelicht op mijn vorige blog Syl’s leven, maar daar weten jullie natuurlijk nog niets vanaf. Dit ga ik jullie binnenkort allemaal uitleggen! Maar dan ook zeer binnenkort. Ik ga mijn best doen om dat morgen te realiseren 🙂

Voor nu zeg ik even fijne avond! Ik ga als een idioot bloggen! YES!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.