Shoplog: The Body Shop

Uiteraard kende ik The Body Shop al wel, maar had er zelf nooit eerder iets gekocht. Eens moest de eerste keer zijn. Kijken jullie mee naar mijn eerste The Body Shop shoplog?

1 & 2: Mango body butter & Olive body butter

Je hoort veel over de body butters van The Body Shop, dus besloot ik om hier 2 heerlijke geuren van te bestellen. Ik ben gek op mango, dus die kon écht niet ontbreken.

Zelf ben ik totaal niet gek op olijven, maar dit is wel een geur die je gewoon bijna nergens ziet en daarom koos ik ervoor om deze ook te bestellen.

3 & 4: Hemp hard-working hand protector &
Peppermint reviving pumice foot scrub

Over de Hemp hard-working hand protector heb ik even een tijdje getwijfeld. Ik wilde wel graag een goede handcrème, maar wie wil er nou naar wiet ruiken? Na lang twijfelen was ik hier tóch wel heel erg nieuwsgierig naar.

Ik zorg te weinig voor mijn voeten. Dagelijks loop je er zoveel op (het liefst 10.000 stappen per dag), maar ik zorg er veel te weinig voor. Zo een voetscrub is denk ik heel goed voor mijn voeten en daarbij komt nog eens kijken dat er een pepermunt-geur aan zit. Win-win!

5: Banana truly nourishing hair mask

Mijn kast staat zo een beetje vol met haarmaskers. Mijn haar heeft soms veel te verduren, omdat ik er eigenlijk altijd wel iets mee moet doen. Als ik dat niet doe, dan ziet het er echt niet uit. Er gaat dus regelmatig een stijltang doorheen en wanneer ik voor krullen ga, gooi ik er gel én haarlak in. Dat moet dus goed verzorgd worden. Toen ik deze zag staan met een bananen-geur was ik meteen verkocht. Ik ben hier heel benieuwd naar!

6 & 7: Seaweed pore-cleansing exfoliator &
Vitamin E Intense moisture cream for dry skin

Een masker met zeewier om je poriën goed te reinigen. Ja, dat mag ook wel een keer. Normaal gesproken heb ik altijd die maskers van Dr. Hoog, die je maximaal 2x kunt gebruiken en dan weg moet gooien. Vervolgens vergeet ik nieuwe te kopen en mijn huid is weer bij af. In zo een tube kan ik hem mooi naast mijn andere producten zetten en het gewoon wekelijks doen.

Ik heb een onwijs droge huid, dus de Vitamin E intense moisture cream voor de droge huid lijkt mij ideaal. Ik gebruik nu die van Clinique Moisture Surge, maar ik ga eens kijken wat deze doet. Heel benieuwd!

Binnenkort kan je ook nog een review verwachten van al deze producten? Waar zou jij graag een review van willen zien?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

11 Reacties

  1. 24 mei 2018 / 06:03

    Van het haarmasker! Mijn haar is vochtarm, en ik ben altijd op zoek naar goede oplossingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.