Shoplog Sister & Best Friend Weekend

Een paar weken geleden kwam mijn zusje hier voor het weekend. Heerlijk altijd als dat kind er is! We hebben weer onwijs veel leuke dingen gedaan samen en vandaag vertel ik jullie wat we hebben gedaan, en nog belangrijker.. Wat we hebben gekocht! Kijk je mee?

Vrijdag – Ophalen en uit eten

Ze kwam op vrijdag aan op station Hengelo, waar ik haar direct na mijn werk op zou gaan halen. Ze had een beetje vertraging, maar we hadden onze vrijdagmiddagborrel, dus ik kon me wel vermaken, haha.

Ik haalde haar op van het station en daarna gingen we eerst naar huis om haar spullen af te zetten en Mila uit te laten. Daarna gingen we lekker uit eten bij Drostes. Dat ligt net buiten Tubbergen, dus een mooie afstand 🙂 Heerlijk gegeten weer!

’s Avonds was het heerlijk kletsen en gezellig op de bank met Netflix ♥

Zaterdag – Münster

Ja, vandaag zouden we een heerlijk dagje naar Münster gaan. Ik ben daar 2 keer eerder geweest met de kerstmarkt en dan is het echt prachtig, maar ik ben er nog nooit ‘normaal’ naartoe gegaan. Maar het was prachtig en had superveel te bieden!

We begonnen in de Primark. Even flink shoppen en ik heb echt lekker veel onzin gekocht! Niet alleen maar onzin, maar denk wel even aan 2 paar Disney-sokken en een Belle en het Beest toilettas, hahaha. Heerlijk!

Primark

Naast deze leuke dingen had ik ook nog wat ondergoed voor mezelf en Sebas meegenomen, maar dat was het niet helemaal waard om ook online te zetten, haha. Weer genoeg gekocht dus!

TK MAXX

Een Diesel broek voor € 39,95 en een Tommy Hilfiger broek voor € 34,95. Say what? Ja, ik wist het ook niet, maar het kan! TK Maxx zit in Münster en mijn zusje kon het al en sleepte me naar binnen. Eerste indruk: Zwarte Markt Beverwijk. Wat een chaos! Maaaaar na goed kijken kwam ik dus 5(!) superleuke jeans tegen van verschillende merken. Ik paste ze allemaal en wilde ze allemaal mee, maar goed dat zou dan wel een beetje uit de hand lopen, dus heb het bij deze 2 gehouden. Maar ik ga zeker nog eens terug!

Zondag – Enschede

Zondag gingen we wéér weg. Dit keer naar Enschede. We hadden onze ogen laten vallen op een superleuk pannenkoekenhuis waar we eerst zouden gaan lunchen en daarna lekker de stad in!

De eerste winkel waar we langslopen is Appel & Ei. Een onwijs leuk tweedehands kledingwinkeltje waar echt verborgen parels liggen zo af en toe. Wij nemen daar dus altijd graag een kijkje. Wat ik vandaag tegenkwam is een hele leuke top van Supertrash voor voor € 16,95!!

Vervolgens gaan we verder en zijn we nog even bij wat andere leuke winkels geweest. Denk aan Le Ballon, NIKKIE en Maison Scotch. Niks gekocht, al moest ik wel enorm mijn best doen. Ik had zo mijn volledige salaris uit kunnen geven bij Le Ballon en NIKKIE. Zonder twijfel!

Toen was het weekend alweer voorbij! Kan jij ook zo heerlijk shoppen tot je erbij neervalt?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.