Review: Estée Lauder Pure Color Envy Rebellious Rose

Ongeveer een week geleden ontving ik deze lipstick na het winnen van de winactie van Verdraaid Mooi. Waar ik nog steeds SUPERBLIJ mee ben! Woehoe! Vandaag kunnen jullie mijn review over deze lipstick lezen.

Pakketje!

Jaaa, hij is er! Hoe blij ik was dat hij op tijd in de brievenbus viel voor mijn sollicitatie vorige week maandag ♥
Ik kreeg hem niet zomaar los in de envelop. Er zat ook nog een lief briefje bij en hij was verpakt in bubbelplastic, zodat hij niet brak tijdens de verzending. Super dat ze daar aan had gedacht!

Uiterlijk

Het uiterlijk van de lipstick straalt echt elegantie uit. Heel chique! Hij is donkerblauw met een goud randje. Aan de bovenkant staat Estée Lauder ingegraveerd en aan de onderkant zit een stikker met de naam van de lipstick.

Swatch

Voor de swatch heb ik één rechte lijn over m’n onderarm getrokken.

Het is een hele duidelijke kleur en vind hem ook op geen één manier vaag of raar. Wat ruikt deze lipstick ook ontzettend lekker zeg! Een vanille geur met roosjes. Love it!

Smeerbaarheid

Hij smeert zo onwijs fijn! Het is net boter. Vaak vind ik lipsticks heel stroef smeren, maar dit is net een pakje boter wat je over je lippen heen smeert. Je kan ook in één beweging alles bedekken, wat ook onwijs fijn is.

Resultaat on the lips

Het is een hele mooie en warme kleur. Niet te fel, maar hij laat zich zeker wel zien! Ik heb hem even een tijdje getest en hij blijft ook goed zitten wanneer je eet en drinkt. Vandaag draag ik hem weer (jeej!) en hij zit nu om 17:30 uur nog steeds goed! Geen vervaging te zien!
Geen wonder dat ik die baan heb gekregen natuurlijk 😉

Conclusie

Ik vind het een prachtige lipstick en ben er onwijs blij mee. Hij is wel echt prijzig, maar hij laat wel zien dat hij dat zeker waard is. Zelf zou ik geen € 35 voor een lipstick betalen, daarom ben ik des te blijer dat ik hem heb gewonnen! Jeeeej!

Praktische info

De lipstick is verkrijgbaar voor € 35,20 bij Douglas. Hij is er in totaal in 23 verschillende kleuren.

Wat vindt jij van deze lipstick? Zou je hem kopen?

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

  1. 11 april 2018 / 12:08

    Ooh wat leuk dat je deze lipstick hebt gewonnen!
    Liefs,
    Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.