Review: Clinique Lid Pop Eyeshadow Grape

Alweer enige tijd geleden was ik bij de ICI Paris XL en daar kocht ik deze prachtige oogschaduw van Clinique. Ik was op slag verliefd, want wauw! Gewoon wauw!

Verpakking

  

Het zit verpakt in een mooi, compact doosje. Het doosje is heel klein en je zou de oogschaduw dus in de verpakking overal mee naartoe kunnen nemen. Hij past zelfs in de kleinste tasjes, ideaal!

Uiterlijk

   

Wat een pareltje! De oogschaduw heeft de vorm van een madelief en ik vind hem echt supermooi eruit zien. Je zou bijna niet eens je kwast hier overheen halen. Maaar dat moet wel, want ik wil hem graag op mijn ogen dragen i.p.v. zo mooi nieuw bij me in m’n tas. De tweede foto is ‘wat’ – AHUM – overbelicht, maar het gaat hier even om de vorm en niet om de kleur 🙂

Oké, ik heb ook nog even een foto gemaakt die niet zo overbelicht is, zodat je het wél goed kunt zien.

Swatch

Bij de swatch heb ik al wel door dat één keer smeren niet genoeg is. Op bovenstaande foto kan je ook zien waarom. Pas na 3x smeren zie je duidelijk welke kleur het is.

Resultaat

Praaaachtige foto, Syl! Echt fotogeniek.. Vooral dat handje erbij, kan niet anders zeggen.
Duusssssss.. Sorry voor deze foto, hahahaha. Maar je kan het op deze foto wel het duidelijkste zien. Door de rest kijken we dan maar even heen, toch? 🙂

Conclusie

Goed, laten we even terug gaan naar waar het hier om gaat.. De conclusie van de Clinique Lid Pop Grape:

De verpakking is fijn en het uiterlijk is prachtig. Op bovenstaande foto heb ik dus 3x gesmeerd. Jammer dat je er zoveel overheen moet gaan, voordat je echt wat ziet. Je moet bijna eerst de bloem crushen, voordat je echt wat ziet. Maaaar ook al moet je 3 keer smeren, het resultaat mag er zeker zijn! Ik ben heel blij dat ik hem toen mee heb genomen.

Praktische feiten

De normale prijs voor deze oogschaduw is € 21,35, maar er is nu SALE bij de ICI Paris XL. Als je 3 producten meeneemt, krijg je 30% korting! Dat zou dus inhouden dat je nog maar € 14,95 betaald. Als je alleen de oogschaduw koopt, dan kost hij nog € 19,21. Naast deze kleur hebben ze nog 5 andere prachtige kleuren. Zit jouw kleur erbij?

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

14 Reacties

 1. 7 april 2018 / 09:08

  Wat zijn de producten van Clinique toch mooi. Gebruik je trouwens wel een eyeshadow primer? Dan wilt een kleur over het algemeen vaak wel beter pakken 🙂
  Linda onlangs geplaatst…Nice Cream Breakfast BowlMy Profile

 2. 7 april 2018 / 09:47

  Gebruik zelf nooit oogschaduw.. maar wel leuk om te lezen!

 3. 7 april 2018 / 09:52

  Oeh! Prachtige kleur! Alleen jammer dat een keer smeren niet voldoende is. Oh en je foto he.. die is juist leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.