Review: Apple Honeybush thee van Nicole’s Choice

Ik ben gek op thee en schrijf vaker reviews over verschillende soorten verse thee. Vandaag is Apple Honeybush aan de beurt! Een versgemaakte thee van Nicole’s Choice!

→ Voor mijn vorige thee review: klik hier!

Apple Honeybush

Bij deze thee denk ik aan een heerlijke frisse appelthee. Ik hou echt van appelthee. Gek is dat eigenlijk hè? Normale appels vind ik wel lekker, maar ik ben er niet dol op. Maar als je het dan hebt over appelthee, dat vind ik echt heerlijk! Je zou ook echt eens mijn review over de appeltaart-thee van Nicole’s Choice moeten lezen!

Op de verpakking zie je de ingrediënten, de website waar je het kan bestellen en de t.h.t. datum staan.

Ingrediënten:

  • Gedroogde appel
  • Zuid-Afrikaanse honeybush

De thee zelf

Er zitten een paar flinke brokken appel in. Dat beloofd veel goeds! Ik ga dus uit van een zeeeeer duidelijke appelsmaak!

Hoe smaakt het?

Ahh, hij is lekker!! Eigenlijk precies wat je ervan verwacht. Een echte appelsmaak en een overduidelijke honeybush thee! Ja, heel lekker! Ik ben enthousiast!

De thee kost voor 100 gram € 3,95 en je kan hem hier bestellen.

Cijfer

Welk cijfer krijgt de Apple Honeybush thee? Het is een heerlijke thee die precies smaakt zoals je hoopt! Daarvoor geef ik een 9 van de 10. Een 10 geef ik eigenlijk nooit, want het kan altijd beter, maar deze is gewoon echt heel lekker en je proeft wat de thee je beloofd!

 

Drink jij vaak thee? Wat voor thee drink je voornamelijk? Ben je een liefhebber van echte thee of drink je thee van de theezakjes die je in de supermarkt kan kopen?

Deze review schrijf ik n.a.v. producten die ik ontvangen heb.
Dat veranderd niets aan mijn gegeven mening.
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.