Pandora wishlist

Afgelopen woensdag was ik jarig & gisteren heb ik mijn cadeautje van Sebas uitgezocht. Een prachtige Pandora armband in rosé goud. Nou, dan begrijp je wel waar het dan tijd voor is hè? Een verlanglijstje van Pandora-bedels, duh! Ik heb al eens eerder een wishlist gemaakt van Pandora en er zullen er wat overeenkomen, maar er staan ook een paar compleet nieuwe in!

Mijn Pandora armband:

Ik kwam bij Pandora met het idee van een zilveren armband met een rosé goud hartje als sluiting. Uiteindelijk bij de Pandora winkel heb ik die gepast en een volledig rosé gouden. We kwamen eigenlijk tot de conclusie dat die het beste bij mijn huid stond en deze hebben we dan ook mee naar huis genomen. Ik vind hem echt prachtig en ben er super blij mee!

Mijn bedel-wishlist:

Ik heb hem even in prijs categorieën verdeeld. Dan is het een stuk overzichtelijker vind ik zelf en weet je als lezer ook beter waar je moet kijken als je weet wat je te besteden hebt 🙂

Tot € 50

De goedkoopste is er ook eentje van de petite collectie. Dit schattige bijtje kost € 19.

SALE! Deze superleuke Elsa-charm is nu in de SALE en kost nog maar € 29. Ze hebben hem ook in een prachtig groene kleur van Ariël! Of die ook in de SALE is, weet ik dan weer niet.

Dan kom ik eigenlijk bij de 3 bedels van mijn familie ♥ Alle 3 zijn ze € 39.

Alweer de laatste tot € 50.. Dit vind ik ook zo en leuke! Een bij in een korf ♥ Deze schattige bedel is verkrijgbaar voor € 45.

Van € 50 – € 80

Tsja.. En hoe kan deze dan ook ontbreken? Belle is verkrijgbaar voor € 59.

Knorretje vind ik ook zo onwijs schattig! Net als Belle, is deze verkrijgbaar voor € 59.

Tinkerbel vind ik echt hét symbool van Disney. Vraag me niet waarom, haha. Ik vind haar supertof. Deze bedel is ook verkrijgbaar voor € 59. Het is een populaire prijs bij Pandora.

Deze vind ik echt heel mooi. Familie is belangrijk en deze bedel in de vorm van een familytree vind ik echt een hele mooie gedachte. Deze bedel kost ook € 59.

Over familie gesproken.. Dit superschattige pootje hoort ook bij onze familie, wat wij hebben Mila hier natuurlijk dag en nacht rondhuppelen. Deze bedel kost ook weer € 59. Nu gaan we even door met andere prijzen, haha.

Pandora had al eerder een bedel met de appel van Sneeuwitje. Echt supergaaf. Maar nu hebben ze de bedel uitgebreid met het hart. Hoe gaaf! Deze bedel is wel wat duurder en kost € 65.

En hoe kan als Disney-freak het glazen muiltje van Assepoester ontbreken in je collectie? Nou, niet. Juist. Hij is superleuk en ook verkrijgbaar voor € 65.

Dan kom ik nu, heel eerlijk gezegd, bij de allermooiste bedel in deze categorie, denk ik, of tenminste, één van de mooiste.. Want ja, ik ben iemand met keuzestress. Maar ik vind hem zo zo zo gaaf! Deze honing charm kost ook € 65.

Vanaf € 80

En dan nu.. De allerduurste, maar hij is ook wel écht superschattig! Ik weet trouwens niet wat ik opeens heb met bijen. Ze zijn echt helemaal leuk opeens! Deze bedel kost € 89. Vind ik hem dat waard? Dat weet ik eigenlijk niet.. Ik denk eigenlijk dat ik dan liever 2 goedkopere uitkies voor dezelfde prijs. Maar dat neemt niet weg dat hij wel echt heel erg leuk is!

Hebben jullie zelf ook Pandora? Welke bedels zouden jullie graag willen van dit lijstje?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.