Operatie over een maand – Hoe verder met mijn blog?

Over iets minder dan een maand word ik geopereerd en zal ik een paar weken voor pampus op de bank liggen. Je begrijpt het al, geen mogelijkheid om nieuwe artikelen te schrijven. Hoe gaat het dan verder met mijn blog in die weken? Ligt hij helemaal stil? Nee!

Het belangrijke voor mijn lezers, jullie dus, is even dat ik die weken echt plat op de bank lig en dus geen nieuwe artikelen kan gaan schrijven. Ik kan dat niet en daarnaast is het ook helemaal niet goed als ik me daar mee bezig ga houden. Ik moet me focussen op mijn herstel. Daarom ben ik afgelopen weekend al begonnen met het schrijven van artikelen voor deze weken. Ik noem ze: Operatie Stories!

Operatie Stories

Er zal, net zoals mijn normale blogroutine, een artikel online komen van maandag t/m vrijdag om 6:00 uur. Waar gaan deze artikelen dan over? Over verschillende dingen, net zoals je normaal gesproken gewend bent van mij. Het enige dat je niet zal zien zijn outfit artikelen. Het zullen voornamelijk persoonlijke verhalen en wishlists worden. Naast mijn eigen artikelen, wil ik ook een paar gastblogs plaatsen. Ik heb hier al een oproep voor geplaatst op Facebook, maar misschien heb je die gemist en denk je nu: “Ja, leuk! Ik wil ook wel een gastblog schrijven voor Sylvahna.nl!”? Dat kan natuurlijk!

Suggesties?

Zijn er dingen die jij in die weken graag zou willen zien of lezen? Vragen die je aan mij hebt? Dingen die je je afvraagt? Of misschien gewoon dingen die jij leuk zou vinden om te lezen? Laat het me weten! Ik ben heel benieuwd en misschien zie je jouw vraag of suggestie wel terug in mijn Operatie Stories!

Artikelen

Als je suggesties of vragen hebt waarover je graag een artikel zou willen lezen op mijn blog, dan kan je dat uiteraard achterlaten in de comments onder dit artikel.

Mocht je nou een gastblog willen schrijven, dan mag je mij een mailtje sturen naar info@sylvahna.nl met jouw ideeën! Als ik dat wel zie zitten en daar graag een artikel over zou willen plaatsen tijdens mijn afwezigheid, dan hoor je dat natuurlijk z.s.m. van mij zodat jij aan de slag kan met het schrijven ervan!

Ik ben super benieuwd naar jullie vragen, ideeën, suggesties en gastblogs! 

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

23 Reacties

 1. 6 augustus 2018 / 09:44

  Wat spannend zeg! Probeer ook goed je rust te pakken hoor! 🙂

 2. 6 augustus 2018 / 10:17

  Ik wens je alvast heel veel sterkte met de operatie en ik moet zeggen dat ik zelf nu even drie weken niks heb gedaan in verband met vakantie en dat vond ik heerlijk en de lezers wisten me toch ook nu wel te vinden.

 3. 6 augustus 2018 / 12:58

  Handig dat je operatie stories gaat bijhouden, ik denk een grote hulp voor meerderen die in hetzelfde schuitje zitten.

 4. 6 augustus 2018 / 20:43

  Heel veel sterkte en goed rust pakken. Ik word de 20ste geopereerd en probeer nu wat vooruit te werken

 5. 6 augustus 2018 / 21:00

  Veel sterkte met de operatie. Goed idee om gastbloggers te vragen in die periode, zodat jij je kan focussen op herstel

 6. 7 augustus 2018 / 08:21

  Heel veel succes de komende tijd! En sterkte.
  Wat goed dat je van te voren over je blog nagedacht hebt. Hoef je daar op geen enkele manier zorgen over te maken 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   7 augustus 2018 / 13:10

   Dank je wel! Precies! Jij snapt hem, haha 🙂

 7. 7 augustus 2018 / 09:45

  Heel veel kracht toegewenst met de operatie! Je blog is op zo een moment niet het aller belangrijkste!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   7 augustus 2018 / 13:09

   Dank je wel 🙂 Nee, daarom wil ik het nu juist op orde hebben, haha

 8. Mieke | mieksmind
  7 augustus 2018 / 19:25

  Heel veel succes alvast met de operatie en neem je tijd, goed herstellen!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   9 augustus 2018 / 10:03

   Dank je wel 🙂

 9. 8 augustus 2018 / 09:38

  Heel veel succes en sterkte met de operatie en eerst aan jezelf denken en dan pas aan je blog! Wel slim om vooruit te werken met artikelen, dat heb ik ook gedaan door middel van een 30 dagen blog challenge om de vakantie te overbruggen. Misschien is dat ook wel iets voor jou, om die vooruit te schrijven alvast.
  Danielle onlangs geplaatst…Boekenhoppers (boekenhuisjes) een geweldig conceptMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   9 augustus 2018 / 10:04

   Dank je wel! Kijk, dát is een goed idee. Naar dat soort dingen was ik op zoek 🙂 Ik ga eens een kijkje nemen hoe die eruit ziet 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   9 augustus 2018 / 10:05

   Dank je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.