Nubikk sneakers OOTD

Vandaag laat ik jullie mijn OOTD zien, waarbij mijn Nubikk sneakers toch wel in de spotlight staan!

 

Happy happy Syl Syl

 

Mijn Watermelon-shirt en mijn wripped jeans komen allebei van de H&M en zijn geen nieuwe collectie meer. De jeans heb ik al meerdere jaren en het shirt heb ik vorig jaar gekocht. Ik heb al even gekeken op de website, maar hij is er helaas niet meer. Ik vind het echt een superleuk shirt en onwijs zomers! Daar wordt je toch blij van?

 

Ik heb deze foto’s ook heerlijk in het zonnetje in de natuur gemaakt.. LOVE IT! Klaar voor het bombardement aan foto’s van mijn nieuwe Nubikk sneakers? Here we go!

 

 

Oké, nu de laatste foto’s..

 

Nou? Vindt je ze niet freaking fantastic?

Ze zijn van het merk Nubikk en je kan ze online bestellen voor € 169,95.
Mijn paar heb ik gekocht in Heerhugowaard bij de Donna Lissa. Als je daar in de buurt woont, neem daar dan zeker even een kijkje. De winkel wordt gerund door een paar fantastische meiden!

Wil je a.u.b. wel even leren van mijn fouten?

Ga er niet de eerste keer een stukje mee lopen zonder sokken of iets dergelijks, want die bovenste foto’s? Daar lach ik op als een boer met kiespijn, want ik had me toch een paar flinke pijnlijke blaren! Ik kon niet meer en liep als een mongooltje terug naar huis. Oeps.. Eenmaal thuis direct slippers aan en naar de Kruidvat voor blaarpleisters. Shitzooi..

Combineren

Deze supergave sneakers kan je op zoveel manieren combineren! Er zit een glittertje in, maar ook weer niet teveel waardoor je ze alleen maar bij bepaalde dingen kan dragen. Zoals je ziet staan ze heel leuk onder een spijkerbroek, maar ook onder een rokje of een jurkje kunnen ze heel leuk staan. Op die manier maken ze jou outfit lekker stoer!

Wat vindt jij van mijn outfit? Ben je ook helemaal gek op die sneakers of zou je ze niet kopen? Ik ben benieuwd!

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

7 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   28 april 2018 / 17:58

   Bedankt voor de tip! Deze had ik wel gemaakt, maar heb ik dus niet online gezet. Stom!

 1. 3 mei 2018 / 16:15

  Ik ben gek op het merk en wil graag zelf ook ooit nog eens een paar aanschaffen!
  Kim onlangs geplaatst…Beauty No BuyMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   21 mei 2018 / 15:14

   Ja, verschrikkelijk he? Was een pijnlijke rit naar huis kan ik je vertellen, haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.