Nog steeds die kale muur!

Wij wonen nu inmiddels al 4,5 jaar in dit huis en nog stééds hebben wij die enorme kale, witte muur. Die waar de bank staat. Ik kan hier maar niets leuks voor vinden. Het is het allemaal net niet. Pff, de struggle..

Laat ik voorop stellen dat ik zelf ALLANG iets op had gehangen, maar meneer is nogal kieskeurig. Hij wilt graag een metalen 3D schilderij van Amsterdam. Die zijn bijna niet te krijgen, haha. Zelf had ik allang van die superleuke posters in lijsten opgehangen.

Desenio

Desenio heeft zoveel fantastisch gave posters! Ik heb er even een aantal geselecteerd en kijk hoe mooi ze zijn ♥

 

 

 

 

 

 

Klaar mee

Deze kale muur is er nu al 4,5 jaar en ik ben er wel een beetje klaar mee. Er mag van mij wel wat meer leven in huis komen. Ik denk dat ik een aantal van de bovenstaande posters daar op ga hangen.

Wat denk jij? Zullen de posters mooi staan op onze lege muur of heb je een ander idee?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

 1. 10 januari 2019 / 17:18

  Mooi! Ik heb zelf laatst ook een paar foto’s bij Desenio gekocht voor boven de bank. Gewoon ophangen, went hij vanzelf wel aan!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 januari 2019 / 10:27

   Ja, ik ga er zeker een aantal bestellen. Dan nog maar even kijken waar ik ze op ga hangen. In de woonkamer of anders misschien in mijn blog/vlogkamer, haha.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 januari 2019 / 10:27

   Dat denk ik dus ook! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.