Nicole’s Choice: Miss Mango Thee

In samenwerking met Nicole’s Choice proef ik iedere week een theesoort die verkrijgbaar is in haar webshop. Vandaag is de Miss Mango thee aan de beurt en ik kan je vast verklappen dat je dit heel apart klaar moet maken.. Lees je snel verder?

Miss Mango thee

Ik ben zelf echt gek op mango, maar op één of andere manier vind ik mango thee nooit te hachelen. Toch was ik wel nieuwsgierig naar deze, omdat ik gewoon nooit mijn enthousiasme kan bedwingen als ik het woordje “mango” hoor.

Ingrediënten:

  • Ceylon blad thee
  • Gedroogde mango

De thee zelf

Het is eigenlijk gewoon zwarte ceylon thee met gedroogde stukjes mango er doorheen.

Hoe is de thee zelf?

Wat je uit automatisme doet, is je theezeefje vullen met de inhoud van het zakje, dus ook de gedroogde mango. Op die manier vond ik hem niet heel lekker, maar toen dacht ik.. Laat ik het tweede kopje eens proberen met de gedroogde mango gewoon in het glas zelf te doen. Dan proef je de smaak al veel beter en zodra je de thee op hebt, heb je nog lekkere zachte mango die je op kan eten. Dan is de thee toch wel erg lekker, maar mijn favoriet is nog steeds de appeltaart thee. Heb je deze review gemist? Klik dan snel even door!

Voor 100 gram van deze thee betaal je € 4,50 en dat vind ik een fijn prijsje voor 100 gram van deze natuurlijke thee. Het is totaal niet te vergelijken met de thee uit de supermarkt, maar echte theeleuten snappen dat helemaal 🙂
Hij is verkrijgbaar bij de webshop van Nicole’s Choice.

TIP!

Voor bij de thee: heerlijke kokosmakronen die je zelf maakt met de bakmix van Nicole’s Choice voor kokosmakronen.

 

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

*Voor dit artikel heb ik producten ontvangen in ruil voor een review.
Wel zal ik altijd eerlijk blijven, ook wanneer ik het niks vind.
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

  1. 16 april 2018 / 17:25

    Ik heb toevallig een weekje terug mango thee gekocht en hij smaakte heel erg bitter. Geen groot succes, dus… -_-²

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.