My Overall Travel Wishlist

Ik heb al eens eerder een Travel Wishlist gemaakt, maar nog niet eerder zo specifiek. Hij is namelijk opgedeeld in verschillende categorieën en daar een top 5 van. Of een top 6 of top 7.. Uiteraard is hier geen rekening gehouden met of het ooit kan, maar het heet niet voor niets een wishlist. Naast deze grote dromen, staan er zeker ook een aantal realistische in hoor 🙂 Ik ben benieuwd of jij je kan vinden in mijn droomreizen!

Verre reizen

 1. New York
 2. Japan
 3. San Fransisco
 4. Bali
 5. Orlando

Citytrips

 1. Londen (Ben ik zelf al eens geweest, maar Sebas nog nooit)
 2. St. Petersburg
 3. Athene
 4. Wenen
 5. Kopenhagen
 6. Stockholm
 7. Praag (Al geweest, maar was onwijs gaaf en wil ik echt nog een keer naartoe!)

Andere prachtige steden die hier niet in staan, omdat ik er al een keer geweest ben, maar zeker wel een bezoek waard zijn

 • Parijs
 • Rome

Europa

 1. Santorini
 2. Zakynthos
 3. Toscane
 4. Sardinië
 5. Kroatië
 6. Schotland
 7. Noorwegen

Welke plekken zou jij nog graag willen bezoeken? Heb je nog tips of toevoegingen aan mijn enorme wishlist?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

1 Reactie

 1. 17 augustus 2018 / 19:00

  Ik heb ook nog zoveel landen en plaatsen op mijn travel wishlist staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.