My lipstick stash

Mijn toilettas zit vol met een aantal hele mooie en fijne lipsticks en glossjes. Uiteraard laat ik deze graag even aan jullie zien en van sommige heb ik ook een review online gezet. Daar link ik direct even naartoe 🙂

Mijn favoriete lipsticks

Dat zijn toch wel die high-end merken. Dus die van Chanel bijvoorbeeld, die vind ik echt heel fijn en heb ik ook standaard in mijn tas zitten. Dat is namelijk echt zo een kleur dat gewoon echt overal bij past. De kleur is echt heel erg warm.

De Estée Lauder is ook echt een favoriet. Die ruikt echt superlekker en brengt heel erg fijn aan. De kleur vind ik ook echt zó mooi!

Eeeenn mijn nieuwste aanwinst: Charlotte Tilbury. Wauw, wat is die kleur prachtig mooi en die applicator is gewoon echt gevormd naar je lippen. Hij blijft ook echt fantastisch goed zitten. Een echte topper! Als deze op is, koop ik hem ook echt weer opnieuw. Tenzij ze hem uit de collectie halen natuurlijk, want dat doen ze altijd als je de perfecte hebt gevonden. Assholes.

De MAC lipstick vind ik ook erg mooi en is ideaal voor wanneer je wel een kleur op je lippen wilt hebben, maar dat ze niet heel erg opvallen.

And everything else..

De rest heb ik gewoon zo hier en daar een keer gekocht. Ze zijn van verschillende merken en het varieert van Catrice tot L’Oreal.

Als je mij een beetje kent, weet je dat ik geur echt belangrijk vind bij make-up. Als iets echt ruikt naar fabriek make-up, dan ben ik er al snel klaar mee. De lipstick van L’Oreal waar Blake Lively onder staat, kwalificeert hieronder. Die heb ik ook maar een paar keer gedragen en daarna was ik er echt klaar mee. Met de rest heb ik dat eigenlijk helemaal niet gehad.

Wat zijn jouw favoriete lipsticks?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.