My eyeshadow stash

Ik ben iemand die best wel heel erg gek is op make-up en dan voornamelijk oogschaduw. Daar kan een mens nooit genoeg van hebben, naar mijn idee. Ik heb er dan ook aardig wat van en dat wil ik jullie graag laten zien. Een aantal ervan zijn net nieuw, dus ook dát is leuk!

De nieuwste

Mijn nieuwe Morphe palette die jullie in mijn Shoplog/Unboxing video hebben kunnen zien de afgelopen week. Kijk dan hoe mooi! Je kan hier herfst-looks mee maken, maar ook echte party-looks. Kijk die glitter kleuren ♥ Er zit ook lekker veel roze en paars in. Dat vind ik echt de mooiste kleuren en ik koop eigenlijk bijna ALTIJD een palette met roze kleuren.

Mijn PRACHTIGE Huda Beauty palette komt ook uit die bestelling. Als je hier helemaal happy van word, moet je zeker even die video gaan bekijken! Ah, moet je ook eens deze kleuren kijken. Wauw! Vooral de linker van de middelste rij is mijn favoriet. Die is zo mooi! Ik heb al een look gemaakt met dit palette. Die heb ik gemaakt met de onderste lichte kleur, de rechter van de middelste rij – een beetje een kers-achtige kleur vind ik – en die prachtige glitterkleur die ik net al opnoemde.

Soft Glam van Anastasia heb ik ook REDELIJK nieuw. Die heb ik in mei gekocht. Ook prachtige kleuren in dat palette. Daar heb ik alleen geen foto van gemaakt, omdat ik die al echt vaak heb gebruikt. Ziet er niet meer zo mooi uit dus, haha.

& everything else

Sorry voor de onscherpe foto. Dit zag ik later pas en toen had ik ALLES alweer in de kast liggen. Vergeef mijn luiheid. Hier zie je trouwens ook een deel van het Anastasia palette!

Helemaal links bovenaan zie je de beautybox van NYX. Die gebruik ik niet heel vaak. Alleen met thema-feesten en eigenlijk als ik een heftige herfstlook wil maken. Dus echt een look met geel en oranje. Daarnaast ligt een L’Oreal palette die ik eigenlijk helemaal niet meer gebruik. Voorheen was ik echt van de goud/bruintinten. Hiernaast ligt een palette van Revolution en deze is alweer in de tinten die ik nu maar al te graag gebruik. Deze heb ik ook nog niet zo lang. Ik denk dat deze zelfs nog nieuwer is dan mijn Anastisia palette!

Daaronder zie je dan een aantal kleurtjes van Catrice. Een lichtroze en 2 gouden kleuren. Daarnaast heb ik nog een donkere van Note. Dat is een oogschaduw die ik ooit eens een keer in een box heb ontvangen.

Dan linksonder zie je een MaxFactor palette en je kan zien dat ook deze al een hele tijd hier in huis ligt, omdat dit weer mijn oudere kleurtjes zijn. Daarnaast dus mijn prachtige Huda Beauty palette die ik net al liet zien en waar ik zo enthousiast over was, haha.

Onder de Morphe palette zie je een prachtige blauwe kleur van Kiko. Daaronder een hele mooie paarse van Clinique en helemaal rechtsonder een palette van Essence.

Zoals je ziet heb ik van alles wat. De budget-merken, maar ook de high-end merken.

Wat vind jij de mooiste en welke is jouw favoriet? Ik ben heel benieuwd welke je me aanraad!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.