My Current Netflix Favourites

Netflix.. Ik hou ervan! Al jaren gebruik ik het en wat heb ik al heerlijke series en films ermee gekeken. Vandaag deel ik mijn favorieten van het moment en ik ben heel benieuwd of jij het met me eens bent! O ja, als je nieuwsgierig bent naar mijn Netflix Favourites van vorige maand.. ⇐ Klik dan even op die link!

1. Suits – serie

Suits volg ik eigenlijk al zo een beetje vanaf het begin, maar het heeft ontzettend lang geduurd voordat Netflix seizoen 6 erop heeft gezet. Deze staat er nu sinds kort op en samen met Sebas geniet ik weer met volle teugen van deze prachtige serie. Favoriete karakters? Harvey en Donna, love them! Oh en de serie kan ook echt niet zonder Louis. Wat is het verhaal? Een partner bij een advocatenkantoor is op zoek naar een nieuwe assistent. Hij spreekt met Mike en komt erachter dat hij ontzettend slim is. Er is alleen het probleem dat Mike geen diploma heeft in Rechten. Hij neemt hem toch aan en dan begint het verhaal. Onwijs spannend, want niemand mag het geheim weten! En het karakter van Harvey en Donna is gewoon kick-ass!

2. Michael Jackson – The life of an icon – film

Een Michael Jackson fan. Dat ben ik al zolang als ik me kan herinneren. Het komt van mijn moeder die ook een Michael Jackson fan was. Ik ben gek op zijn muziek vanaf het moment dat hij is begonnen met zingen. Van de Jackson 5 tot zijn laatste liedjes. Het is zo verschillend. Hij heeft vrolijke nummers, maar ook hele gevoelige nummers. De nummers gaan over liefde, maar ook over de natuur en dat het niet overal even goed is op de wereld. I love it! Deze documentaire gaat over Michael zijn leven in de ogen van zijn vrienden en familie. Als je een MJ-fan bent, moet je deze ook zien!

3. The Crown – serie

The Crown gaat over het regeren van Queen Elisabeth. Een onwijs gave serie met super goede acteurs. Hij staat al even op Netflix, maar ik ben niet zo een bingewatcher. Tenzij het echt retespannend is en een kleine serie, zodat ik het echt in één vrije dag kan kijken. Dan wil het nog weleens gebeuren, haha 🙂

4. Love, Rosie – film

Dit is de verfilming van het boek “Voor jou” of de engelse versie “Where rainbows end” van Cecelia Ahern. Heb je het boek gelezen? Ik leerde hem kennen in de Nederlandse versie en heb die wel 5 keer helemaal uitgelezen. Daarna kwam ik de Engelse versie tegen en heb ik die ook gekocht. Die heb ik ook wel 5 keer gelezen. Een prachtig verhaal! Toen er een film van gemaakt werd, moest ik deze dus ook zien! Een heerlijke film vind ik het, al is het wel een tikkeltje anders dan het boek.

Welke films en series wil jij nog graag zien? Heb je nog tips voor mij?

Volg je mij al op Facebook, Instagram, Bloglovin, Twitter en Pinterest?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

5 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   30 juli 2018 / 16:11

   Dank je wel, Luc! 🙂 Klopt, maar het ideale van Netflix vind ik juist dat je de afleveringen kan kijken wanneer het jou uitkomt!

 1. Naomi
  30 juli 2018 / 15:56

  Wat een leuke blog hier ook een fan van Netflix

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   30 juli 2018 / 16:11

   Dank je wel, Naomi! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.