My Current Netflix Favourites #5

Netflix.. Ik hou ervan! Al jaren gebruik ik het en wat heb ik al heerlijke series en films ermee gekeken. Vandaag deel ik mijn favorieten van het moment en ik ben heel benieuwd of jij het met me eens bent! O ja, als je nieuwsgierig bent naar mijn Netflix Favourites van vorige maand.. ⇐ Klik dan even op die link!

The Accountant

Een supergoede film met Ben Affleck. Ik moet goed proberen om niet teveel te verklappen hierover. Ben Affleck speelt een autistische accountant en hij word ingehuurd voor een zaak. Samen met Anna Kendrick probeert hij dit op te lossen en tijdens deze zoektocht loopt hij tegen van alles aan en daar kan ik echt niets over zeggen, omdat ik dan echt dingen verklap. Kijk hem gewoon!

V for Vendetta

Deze vette film met Nathalie Portman staat ook op Netflix! Toegegeven: ik heb hem al eerder gezien, maar hij is zó tof! Met zijn tweeen hebben ze een gevecht tegen de overheid en Nathalie Portman zit aardig in tweestrijd.

You

Ik zag deze voorbij komen en dacht.. Dan Humphrey. Haha, kan er niks aan doen. Ik las er zoveel over op Instagram, dat ik besloot om hem ook maar te gaan kijken. Eigenlijk speelt hij een beetje dezelfde soort persoon als Dan Humphrey, dus het went wel, haha. Hij woont in New York en is geobsedeerd door een blondine. Maar dit is net even wat heftiger. Wow, dit is echt stalker 2.0. Heftig en zeker het kijken waard!

Heb jij nog tips om hem aan te vullen?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.