My Current Netflix Favourites #4

Netflix.. Ik hou ervan! Al jaren gebruik ik het en wat heb ik al heerlijke series en films ermee gekeken. Vandaag deel ik mijn favorieten van het moment en ik ben heel benieuwd of jij het met me eens bent! O ja, als je nieuwsgierig bent naar mijn Netflix Favourites van vorige maand.. ⇐ Klik dan even op die link!

I am a killer

Dit soort dingen vind ik zo interessant. Niet alleen een moordenaar die iemand heeft vermoord, maar het verhaal erachter. Wat is er gebeurd, waarom hebben ze die moord gepleegd? Hoe is het precies gegaan en hoe denken ze er nu over? Het zijn echt hele verschillende verhalen. Bij sommige verhalen voel je gewoon best wel mee met degene die daar zijn verhaal vertelt, maar bij andere kunnen ze eigenlijk niet snel genoeg die doodstraf krijgen, omdat ze gewoon puur evil zijn.

Stay Here

Zijn jullie ook gek op van die huis-make-over programma’s? Dan is dit helemaal top voor jou! Dit gaat over verschillende mensen die iets verhuren, maar het ziet er niet heel uitnodigend uit. Dit programma geeft ze een volledige make-over en vervolgens gaan ze dan druk bezig met de marketing. Onwijs leuk om te zien. Ik ben gek op interieur make-over.

Beauty & The Beast

Zijn er naast mij nog meer Disney-prinsessen aanwezig? Dat was wel even een heeeel blij moment voor mij.. De dag dat deze op Netflix kwam. In één week heb ik hem 4 keer gekeken. Hij is gewoon zo mooi. Ik vind het verhaal al fantastisch en om het dan zo te zien, wauw. Ik vind hem ook wel wat weg hebben van The Phantom Of The Opera musical. Gewoon een fantastische film die je écht moet kijken!

Changeling

Dit is zo een indrukwekkende film. De hoofdrol word gespeeld door Angelina Jolie. Zij speelt een moeder die op een dag haar kind kwijtraakt door ontvoering. Ze zet alles om hem terug te krijgen. Op een dag maakt de regering haar blij met een bericht dat haar zoontje terecht is, maar dit is iemand anders. Haar verhaal waarin zij iedereen probeert te overtuigen dat het niet haar zoontje is en dat ze niet gek is, is echt hartverscheurend. Als je deze nog niet hebt gezien, moet je hem echt kijken. Sebas houdt niet van dit soort films, maar zelfs hij vond het een goede film.

Heb jij nog tips? Staan er wat van jouw favorieten tussen? Of misschien een paar die je nog niet bent tegen gekomen, maar wat je wel heel leuk lijkt?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

6 Reacties

 1. 30 augustus 2018 / 12:48

  “I am a killer” lijkt wel iets voor mij. Ik kijk eigenlijk altijd spannende series. De laatste series die ik heb gezien zijn “The Rain”, “Guilt” en “La casa de papel”. Allemaal aanraders. Vooral “La casa de papel” is eentje die blijft hangen!
  Vanessa onlangs geplaatst…Back to School box van NewpharmaMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   30 augustus 2018 / 16:05

   Leuk! Die ga ik ook in mijn lijst zetten. Thanks voor de tip!

 2. 30 augustus 2018 / 15:47

  I am a killer kijk ik ook! Vind het ook heel interessant om te zien. Je kan inderdaad vaak wel meevoelen met die mensen ook al wil je het eigenlijk niet. Het aanbod in BE verschilt helaas nog van NL want Beauty & the beast hebben wij nog niet 🙁
  irene | tussenmarsenjupiter onlangs geplaatst…Over loslaten en vasthouden.My Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   30 augustus 2018 / 16:06

   Interessant hè? Oh, balen zeg! Hopen dat die snel komt dan 🙂

 3. 31 augustus 2018 / 11:34

  Wat een goede tips!! Ik ben wel toe aan iets nieuws. Stay here klinkt als een fijne weg kijk serie!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   1 september 2018 / 10:12

   Ja, Stay Here is echt heerlijk als je van interieur houdt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.