Musthave voor op jouw grote feest!

Foto’s maken, ik hou ervan! Bij mij begon dit vroeger al. Want wie heeft er vroeger niet in zo’n fotohokje op het station gekke foto’s gemaakt? Vandaag ga ik jullie vertellen waarom foto’s super belangrijk zijn voor op jouw grote feest.

Stel je eens voor.. Je geeft een groot feest en uiteraard wil je dat ook de foto’s hier goed verzorgd zijn. Wat doe je dan? Iedereen zou in eerste instantie denken aan het inhuren van een fotograaf. Dat kan natuurlijk en is zeker een optie, maar het inhuren van een fotograaf is vaak erg duur om hem/haar alleen al rond te hebben lopen met die mooie camera. Vervolgens moet je ook nog betalen voor de foto’s die je wilt hebben. Zie je die euro’s al je zak uitvliegen?

Ik heb iets voor jullie wat het goedkoper, makkelijker én ook nog veel leuker maakt!

Huur gewoon een photobooth!

Huh? Kan je zo een ding huren voor op een feest? Jazeker! Een voorbeeld is Jongensvandephotobooth.nl. Zij hebben een aantal hele leuke en aparte photobooths! De photobooths zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten: S, M en L.

  

Je zou ook een fotozuil kunnen huren. Die is een stuk kleiner dan een photobooth uiteraard. Deze vallen onder de maat S en zijn dan ook de goedkoopste. In de fotozuilen heb je de keuze tussen Original, Casual en Classy.

Ja, zo’n fotozuil is leuk, maar als je het doet, wil je het natuurlijk goed doen! Een fotohokje huren staat een stuk gezelliger. De photobooths vallen onder de maat M. Hierin heb je de keuze tussen Classy, Casual en Industrial.

Wil je nou echt heel erg uitpakken? Kies dan één van de 2 keuzes in maat L. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Photobooth Festivalhuisje? Super schattig! Maar hey, hoe GAAF is een greenscreen shoot?

Naast het enthousiasme wat je waarschijnlijk, net als ik, krijgt als je dit hierboven allemaal leest, is er nog meer! Je kan namelijk je eigen fotostrip design kiezen. Ja, dat betekent dat jij kan kiezen hoe het design van jouw foto’s eruit ziet! Kicken toch?

 

Jij wilt toch ook gewoon zo een gaaf ding op je feest hebben staan?

 

*Dit is een gesponsord artikel.
Dat verandert echter niets aan mijn eerlijke mening.
Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.