Moederdag – 5 tips voor onze allerliefste moeder

Het schiet alweer op. Aankomende zondag is het alweer moederdag. Heb jij al iets gekocht voor dat lieve mensje die jou op de wereld heeft gezet? Nee? En je hebt ook nog geen idee wat je moet kopen? Dat komt goed uit! Ik geef je namelijk 5 tips 🙂

Tip 1 – Sieraden

Sieraden worden alle vrouwen volgens mij wel blij van. Een mooie ring, ketting, armband, horloge, oorbellen etc. Mijn collectie kan in ieder geval nooit uitgebreid genoeg. Ik kreeg laatst post van Pandora en die hebben wel weer wat leuke dingen in hun assortiment ♥

 

  

 

Tip 2 – Fotoshoot

Als ik één ding weet, is het dat moeders gek zijn op foto’s. Je zou bijvoorbeeld een fotoshoot kunnen doen met je broertje(s) en/of zusje(s), maar natuurlijk is het ook een leuk idee om samen met je moeder zo een fotoshoot te doen!

Tip 3 – Dagje uit

Met een dagje uit bedoel ik niet een middagje naar de stad, maar dan bedoel ik echt een volledig dagje weg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sauna waar jullie samen helemaal kunnen ontspannen! Houden jullie daar niet zo van? Lopen jullie misschien door prachtige bloemen en vlinders? Dan is de Orchideeënhoeve misschien wel een leuk idee!

Tip 4 – Verwenset

Dit vind ik zelf wat standaard, maar zelf ben ik altijd wel blij met schoonheidsproducten of een lekker luchtje, dus waarom niet? Dan is het misschien leuk om een leuk pakketje samen te stellen. Koop wat van dat doorzichtige papier en pak je pakketje thuis leuk in! Een luchtje, wat maskers, douchegel, een haar serum, een lekkere crème.. Je kan helemaal zelf kiezen wat je erin doet. Wat past bij jouw moeder? Ideaal van deze is dat je zelf helemaal het budget in de hand hebt 🙂

Tip 5 – Cadeaubon van een reisorganisatie

Uiteraard om straks samen met elkaar zo een reis te gaan maken! Je moeder vindt het vast heerlijk om samen met jou even weg te gaan. Het hoeft geen vakantie te zijn van 2 weken. Je kan ook zo een lang weekend boeken. Een leuk voorbeeld hiervan is SRPRS ME! Hier kan je cadeaubonnen aanschaffen vanaf € 20 en voor zover ik weet zit er geen maximum aan. Je kan zelf het bedrag invullen, dus je hoeft niet uit een lijstje te kiezen. In mei kan je hier al een onbekende citytrip voor 3 dagen boeken vanaf € 300 p.p. Het is helemaal aan jou hoe je deze samen wil stellen. Ik heb hier gekozen voor 3 dagen in heel Europa met een comfort verblijf, maar je kan bijvoorbeeld ook kiezen om buiten Europa te gaan of juist in een hostel te verblijven.

Mijn moetie

Uiteraard zet ik vandaag ook even mijn moeder in het zonnetje ♥

♥ Ik ga graag met haar uit eten. Een diner, een lunch of even een ijsje. Alles is gezellig! Hierboven was een heerlijke high tea! Ja, ik zit wéér met een glas Prosecco 🙂 ♥

♥ De laatste keer dat we samen op vakantie zijn geweest, was toen ik nog een kind was en braaf met papa en mama op vakantie ging. Binnenkort moeten we echt weer eens een keer weg. De foto hierboven was niet op een vakantie waar ik bij was, maar vind het gewoon een hele mooie foto van haar! ♥

♥ En dan hebben we het ook nog even over het ándere leuke wezentje dat ze op de wereld heeft gebracht.. M’n zusje! Die mag natuurlijk niet ontbreken in onze driehoek van liefde ♥

Heb jij al iets voor Moederdag? En heb jij ook zo een fijne band met je moeder?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

17 Reacties

 1. 8 mei 2018 / 08:55

  Mijn moeder is al 25 jaar geleden overleden, dus ik kan haar deze cadeaus niet meer aanbieden.
  Als ik nu zou kunnen kiezen, dan had ik graag ooit een fotoshoot met haar laten maken. Die heeft eeuwigheidswaarde.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 12:43

   Vervelend om te horen, Anneke! Volgens mij is dat inderdaad wel waar de meeste voor zouden kiezen 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 14:55

   Een dag samen weg vind ik altijd heerlijk! Inderdaad net wat je zegt: weer even lekker opladen!

 2. 8 mei 2018 / 14:26

  Leuke tips heb je gegeven. Wij houden het vaak bij bloemen of een praktisch cadeau, zoals dit jaar nieuwe schoenen 😉

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 14:56

   Dank je wel, Janet! Kan ook heel leuk zijn hoor! En nieuwe schoenen is natuurlijk altijd fijn!

 3. 8 mei 2018 / 15:05

  Leuke tips! Wij geven ook vaak bloemen omdat veel van de tips die je hierboven geeft heel persoonlijk zijn.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 15:15

   Dat klopt, Suzanna. Maar persoonlijk voor je eigen moeder moet wel lukken toch? 🙂 Ik vind juist omdat ze zo persoonlijk zijn, dat het veel leuker is om je moeder te geven.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   10 mei 2018 / 08:08

   Oh, wat supergaaf!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   10 mei 2018 / 08:08

   Dat gaat helemaal goed komen 🙂

 4. Simone
  9 mei 2018 / 20:10

  Oh ik ben verliefd op de ring met het strikje!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   10 mei 2018 / 08:07

   Schattig is die hè?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.