Happy Birthday! Mila is vandaag 1 jaar!

Onze schat van een hond is vandaag 1 jaar geworden. Gefeliciteerd Mila ♥ Met de sterilisatie achter de rug, kan ze weer op en top genieten. Van het weekend gaan we haar verjaardag even goed vieren door lekker het bos in te gaan. Vandaag lukt dat helaas niet, omdat we moeten werken.

Mila ophalen!

Het is alweer een jaar geleden dat jij op de wereld kwam en inmiddels is het bijna 11 maanden geleden dat we jou voor het eerst mochten ontmoeten. Van deze ontmoeting heb ik uiteraard filmpjes gemaakt en hier zal ik jullie even een paar van laten zien hoe schattig ze was ♥

De dag was aangebroken dat we jou mee naar huis mochten nemen op 15 juli ♥ Ik weet nog heel goed dat je doodsbang was in de auto. Je wilde bij me omhoog klimmen en het liefst zo snel mogelijk uit de auto. Op een gegeven moment ben ik het laatste stukje gaan lopen met jou op m’n arm, omdat je zo ontzettend angstig was.

 

Zo schattig en klein als ze was.. Nu is ze twee keer zo groot en niet zo bang meer, haha.

Ze krijgt van ons een lekker botje en een touw als verjaardagscadeautje en we gaan lekker met haar een middagje het bos in! Dat vind ze heerlijk en kan ze onwijs van genieten. Ik ook trouwens!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

14 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:07

   Dank je wel! Lief is ze hè? 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:07

   Dank je! Het was heel mooi weer. Helaas moest ik wel de hele dag werken..

 1. 16 mei 2018 / 07:24

  Aaah wat een schatje 😍
  Van harte gefeliciteerd met Mila’s verjaardag. En natuurlijk veel plezier met het feest!

 2. priscilla
  16 mei 2018 / 08:55

  Ahh wat lief! Heerlijk he zo’n trouwe viervoeter. Mijn moeder heeft 2 hondjes en daar ben ik ook zo dol op.

 3. 16 mei 2018 / 09:36

  Gefeliciteerd, wat een poepie is het! Wij hebben ook zo een schatje rondwandelen

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   16 mei 2018 / 19:08

   Dank je! Lief hè? Ja, ze groeit zó snel!

 4. 16 mei 2018 / 17:49

  Heerlijk in het bos ravotten. Dat lijkt mij leuk. Gefeliciteerd met de verjaardag van Mila!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.