Mijn 2019

Ja ja! Het is zover! HAPPY NEW YEAR! Vandaag is het officieel 2019 & ik heb weer lekker veel dingen gepland voor dit jaar ♥ Natuurlijk ga ik die lekker met je delen in dit artikel. Lees je mee?

♥ Sebastiaan zijn verjaardag vieren bij Tao. Het beste sushi-restaurant waar ik ooit heb gegeten. Normaal gesproken gaan we met zijn verjaardag een weekendje weg en eten we dan bij een Michellin restaurant. Dit jaar willen we even rustig aan doen, maar hey! Dat betekend niet dat we helemaal niets moeten doen, toch? Ik heb besloten dat we naar Tao gaan!

♥ Fit worden én blijven. Misschien iets dat je heel vaak langs ziet komen bij zo een artikel, maar ik meen het echt. Ik ben het ongezonde leven eigenlijk best wel heel erg zat en wil me weer voelen zoals toen ik 8 km kon hardlopen en een maand lang de suiker kon laten staan, want toen voelde ik me ZOVEEL beter dan nu. Daar ga ik voor!

♥ WINTERSPORT! Omg, hier heb ik zóveel zin in! Weer heerlijk een weekje samen met Sebastiaan en 4 vrienden de sneeuw in om lekker te gaan skiën, waar we ons alleen maar zorgen hoeven te maken over de sneeuw op de bergen. Heerlijk!

♥ Sebastiaan gaat de afstudeerfase in van zijn studie. Halleluja, het einde is in zicht!

♥ Een nieuwe werkgever voor mij! Ik ben erg benieuwd wie het zal gaan worden en heb helemaal zin in een nieuwe baan!

♥ Een intakegesprek in het ziekenhuis. EINDELIJK! Dit betekend ook dat we lekker een lang weekend naar België gaan en misschien wel meerdere steden erbij kunnen pakken. We willen heel graag nog een keer naar Brugge!

♥ Meer bezig met YouTube en video’s maken. Ik vind het superleuk en kan er echt van genieten. Uiteraard hoop ik ook te mogen groeien op YouTube, evenals met mijn blog.

♥ Zomervakantie. Die gaat er zeker komen dit jaar. Afgelopen jaar is die er niet geweest en ik smacht toch wel echt naar een zomervakantie. Er zijn nog zoveel plekken waar we naartoe willen. Binnen én buiten Europa.

Wat heb jij allemaal in de planning?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.