Meet the Blogger: Nieuw!

Volgende week ga ik starten met mijn nieuwe categorie Meet the Blogger. Hierin interview ik andere bloggers en volgende week is het de beurt aan Marcelina van DMontheroad. Het leek me wel zo leuk en vriendelijk om eerst zélf de vragen te beantwoorden 🙂

Wie ben jij en wat is je blognaam?

Nou, uiteraard ben ik Sylvahna en mijn blognaam is Sylvahna.nl, maar dat wist je vast al aangezien je hier nu bent, haha.

Hoe ben je begonnen met bloggen?

Ik begon met bloggen in 2015. Altijd al was ik gek op schrijven en zelfs op de basisschool schreef ik al graag kleine boekjes over de boze heks in het dorp. Nou schrijf ik nu niet meer over de boze heks, maar juist over dingen waar ik blij van word. Verhalen over mezelf, maar ook over fashion, beauty en lifestyle. Toen ik in 2015 begon had ik er totaal nog geen verstand van. Ik kende bloggen van andere sites en doordat ik steeds idioot lange reacties achterliet (denk aan een a4-tje), bedacht ik me eigenlijk dat ik het misschien wel leuk zou vinden om zelf een blog te houden. Ik begon met bloggen op WordPress.com en na ongeveer een jaar ging ik over naar mijn blog op een eigen hosting. Wat grappig is: mijn oude blog staat nog steeds online! Toentertijd was het Sylvahna.com 🙂

Wat was je allereerste artikel?

Poeh, mijn allereerste artikel? I love Bloglovin’, hahaha! Dit artikel stamt uit 21 januari 2015.

Welk artikel moeten wij echt lezen?

Mijn artikel over Sicilië. Daar ben ik echt onwijs lang mee bezig geweest, maar ben er echt heel erg blij mee!

Wie is jouw grootste voorbeeld in de blogwereld?

Annemerel en Laura Brijde. Annemerel volg ik echt al voordat ik zelf begon met bloggen. Ik vind haar gewoon zo gaaf. Al haar artikelen zijn zo een beetje interessant om te lezen. Deze is ook weer zo leuk!
En Laura, tsja, dat is Laura. Heerlijk vrolijk, blij en gek kind net als ik, maar durft ook eerlijk te zijn wanneer het tegenzit. Love it!

Waar schrijf jij het meeste over?

Eum, ja dit klinkt misschien een beetje apart, maar.. Mezelf. Hahaha. Het gaat over mijn week, over mijn make-up, mijn outfit en mijn reizen. Mijn ervaringen dus eigenlijk 🙂

Wie ben je buiten je blog?

Een chocolade verslaafde. Haha, ja is echt zo 🙂 Ik ben een grote Disney-fanaat en iemand die nog steeds wegzwijmelt bij Orlando Bloom (een liefde die al zeker 15 jaar duurt). Een fan van Game Of Thrones, Lord Of The Rings en Pirates Of The Caribbean, maar ook van Gossip Girl, One Tree Hill en Pretty Little Liars. Een emotioneel iemand. Ik jank al bij het minste. Net nog, tijdens de dodenherdenking, kwam er een oude man in beeld et voila.. Eerste traantje was aanwezig.

Studeer of werk je? Wat doe je precies?

Ik werk als Inhouse Consultant bij een uitzendbureau sinds 3 weken. Dit is een nieuwe branche voor mij en ik vind het werkelijk fantastisch! Wat een gave branche en wat jammer dat ik dit nooit eerder heb leren kennen. Ik heb iets heel anders gestudeerd, namelijk Front Office Management en ik heb ook altijd bij de receptie van hotels gewerkt, maar in de uitzendbranche zit ik echt op m’n plek!

Waar in NL woon je? – Hoeft uiteraard geen specifiek adres te zijn en als je de plaatsnaam niet wilt noemen, mag het ook een provincie zijn –

Het neerzetten van m’n hele adres gaat inderdaad wat ver, maar ik woon in Tubbergen. “Waar?” hoor ik je nu zeggen. Logisch ook, want niemand kent dat, hahaha. Ik had er ook nog nooit van gehoord, voordat ik Sebas leerde kennen. Maar Tubbergen is een dorpje dat ligt in Twente, Overijssel. Vlakbij Almelo en Enschede.

Heb je een doel voor over een paar jaar?

Met mijn blog wil ik graag groeien, net als iedere andere blogger denk ik. Ik hoop dan ook nog bij mijn huidige werkgever te zitten met een vast contract. Ja en over een paar jaar hoop ik ook dat Sebas zijn diploma heeft gehaald van zijn HBO-studie en dat we dan misschien een kindje (op komst) mogen hebben.

Maak jij je foto’s met een speciaal aangeschafte camera?

Nee, (nog) niet. Ik zou wel graag een mooie camera hiervoor willen, maar vind het op dit moment nog erg veel geld voor een camera. Dus ik wacht nog even. Nog even door sparen, haha.

Heb je nog tips voor andere bloggers?

Tips heb ik zeker!
 • Denk je erover om te gaan beginnen? Denk dan ook goed na of je er de tijd wel voor hebt, want er gaat echt ontzettend veel tijd in zitten!
 • Ben je net begonnen? Stort je niet meteen op dure thema’s, maar start je blog rustig op met een gratis thema van WordPress. Er zijn namelijk zat mooie thema’s die niks kosten. Promoot je blog regelmatig op social media. Facebook en Instagram zijn hierbij erg belangrijk. Hier ben ik dan ook dagelijks mee bezig. Hou je kanalen up to date!
 • Als je al wat verder bent met bloggen, dan kan je zeker gaan nadenken om wat investeringen te doen.. Denk hierbij aan een mooie, aangepaste lay-out die bij jou past en een mooi professioneel logo. Onlangs heb ik hier nog in geïnvesteerd en heb er totaal geen spijt van!
 • Last, but not least: hou een blogplanner bij! Ik heb in 2016 een blogplanner gekocht en deze heb ik eigenlijk gewoon overgenomen in een Excel-bestand. Hierin kan je alles bijhouden van je blog. Niet alleen je artikelen, maar ook je contacten, inloggegevens en je inkomsten en uitgaven voor je blog. Heel handig!

 

Wil jij nou ook meedoen aan Meet the Blogger? Stuur dan even een mailtje naar info@sylvahna.nl en wie weet sta jij binnenkort ook hier wat leuks over jou en jouw blog te vertellen!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

26 Reacties

 1. 5 mei 2018 / 11:21

  Leuk content heb je bedacht. Ook hele leuke vragen. Een blogplanner is inderdaad super handig. Ik gebruik een bullet journal voor mijn blog.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   5 mei 2018 / 11:30

   Dank je wel, Geja!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   5 mei 2018 / 11:31

   Dank je wel, Cynthia! Ik zal je even een mail sturen over de rubriek Meet the Blogger en informatie over de blogplanner 🙂

 2. 5 mei 2018 / 11:35

  Wat een leuk artikel! Erg interessant ook om zo nieuwe bloggers te leren kennen. Een blogplanner lijkt me ook heel erg ideaal, ik doe het nu allemaal maar gewoon een beetje wanneer het uitkomt.. Slecht he. Wel probeer ik met sommige artikelen gewoon vooruit te werken zodat ik wat meer rust in mijn hoofd heb.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   5 mei 2018 / 11:51

   Dank je wel, Kelly! Ja, dat vind ik ook het leuke ervan! Andere bloggers leren kennen, maar ook het verhaal achter hun blog. Ik herken me in je verhaal hoor 🙂 Zo deed ik het namelijk ook altijd. Ik merk wel dat zo een blogplanner veel structuur en rust brengt. Ik ben vaak in het weekend bezig om vooruit te werken voor de rest van de week 🙂

 3. 5 mei 2018 / 12:28

  Hoi, heel leuke rubriek. Ik wil wel eens meedoen. Ik mail je anders even 😉

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:35

   Leuk! Ik wacht je mail even af.

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:36

   Dank je wel! Je mag me uiteraard altijd even een mailtje sturen 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:36

   Leuk he? 🙂 Dat is ook de gedachte erachter inderdaad!

 4. 5 mei 2018 / 18:58

  De hele waarover je destijds schreef, was dit een fictief persoon of een onaardige vrouw die bij jou in het dorp woonde? Ben gewoon ff nieuwsgierig 😉

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   6 mei 2018 / 09:44

   Huh? Ik heb even geen idee waar je het over hebt..

 5. 6 mei 2018 / 05:13

  Heel leuk om meer over de blogger achter de blog te weten! Moest even lachen om de vraag, waar woon je…in mijn geval is dat nog niet zo makkelijk….ergens achter de tweede zandduin… voorbij de palmboom…volg de kameel…
  Me over ME Travel onlangs geplaatst…Gratis activiteiten in en rond Abu DhabiMy Profile

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:37

   Hahaha, we weten in ieder geval dat dat niet ergens in ons koude kikkerlandje is 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:38

   Blijf dan vooral mijn blog in de gaten houden! 🙂

 6. 6 mei 2018 / 14:43

  Leuk om je te leren kennen, zo te lezen zit je boordevol energie en loop je over van de plannen!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   7 mei 2018 / 05:15

   Leuk! Jij ook? Waar woon jij? 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   8 mei 2018 / 19:38

   Leuk! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.