LOVE: Wanderlust

Oké, ik heb dus echt al een tijdje een flinke crush op dit merk. Wanderlust ♥ Het is een merk met FAN-TAS-TISCHE fashion en het liefst wil ik alles hebben. Vandaag laat ik jullie zien wat er allemaal op mijn wishlist staat, maar ook wat ik al heb gekocht. Mijn laatste aankoop is een recente en daar ben ik zooooooooooo blij mee!

What I own

We beginnen even met het prachtig stukje fashion that I own.. De Louise Dress ♥

Al zeker een half jaar vind ik deze jurk echt prachtig en wil ik hem al hebben. De originele prijs van deze jurk was alleen € 169,95 en dat hield me toch een beetje tegen. Nou ja, een beetje.. Het hield me tegen. Maaaar nu zag ik dus vorige week dat hij in de sale was en nu maar € 25 (!!!!!!!) kost. Die heb ik dus binnen 10 minuten besteld, haha. Wil jij hem nou ook bestellen of beter bekijken? Klik dan hier verder!

Twijfel je nog? Ik kan je vertellen dat hij heel fijn en ook echt prachtig zit! Dus als je hem mooi vind, zou ik hem voor die prijs zeker z.s.m. bestellen!

What I want

Goed, uiteraard zijn er altijd dingen die ik niet heb, maar die ik wel ontzettend graag zou willen hebben. Bereid je voor. Sommigen zijn in de sale en hebben best een oké prijsje en anderen zijn schrikbaren duur, maar oh zo leuk!

Deze blouse van Wanderlust vind ik zó zó zó leuk! Maar ik weiger gewoon echt om € 90,- voor een blouse te betalen! En dan is hij nog in de sale! De originele prijs was € 130,-. Voor een blouse! Hallo! Misschien als hij straks € 50,- kost, dat ik hem dan koop. Wie weet!

Oké, dit is echt een zuurstokjurk, maar wat vind ik hem superleuk! Hij is wel ook in de sale, maar voor mij nog niet genoeg in de sale, haha. De originele prijs van deze zoete Fruitella Dress was € 149,95 en hij is nu te koop voor € 105,-. Zou jij hem voor deze prijs aanschaffen?

Dan nu de fashion-items die NIET in de sale zijn. Hou je hart vast!

De Acapulco Dress. Ik vind hem zo superleuk! Ben gek op die kleurtjes 🙂 De prijs voor dit leuke jurkje is € 129,95

Dan de Frida Tee. Die ruffles aan de zijkant vind ik superleuk en vind deze kleur roze echt prachtig!

Als je graag wat betere foto’s van de kleding wilt zien, heeft Wanderlust uiteraard ook een Instagram-account.

Heb jij weleens iets bij Wanderlust besteld? Wat heb je besteld en wat vond je hiervan?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

4 Reacties

  1. 9 juni 2018 / 22:13

    Het jurkje dat je hebt gekocht ziet er cute uit. Verder vind ik de collectie echt te duur. Misschien dat ik iets in de sale zou kopen, maar ik vind kleren al gauw duur.

  2. 10 juni 2018 / 09:43

    Ik ken Wanderlust niet. Fijn dat je het jurkje goedkoper hebt kunnen scoren. Altijd fijn!
    Het ‘zuurstok jurkje’ zou ik trouwens zo aanschaffen. Erg leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.