Is het al kerst?

Ik ben een echte kerstliefhebber. Heerlijk vind ik het! De gezelligheid, het lekkere eten, het samen zijn en natuurlijk de cadeautjes 🙂 Dan bedoel ik trouwens eerder het geven van de cadeaus dan ze krijgen hoor. Ik ben echt gek op shoppen voor anderen! Wat er natuurlijk ook bij komt kijken rond deze periode, zijn de kerstpakketten!

Back in time

Als ik denk aan kerstpakketten, dan denk ik vooral aan vroeger en de mooie herinneringen!

Papa’s kerstpakket

Vroeger was het bij ons altijd een feestje rond de Kerst. Dan kwam papa namelijk thuis met zijn kerstpakket en dat waren altijd van die gigantische grabbeltonnen. Als kind kon je je lol op! En een grabbelton én cadeautjes uitpakken. Ik en mijn zusje mochten de cadeaus altijd verdelen onderling, behalve de flessen wijn dan. Die gingen naar papa en mama, haha.

Mijn eerste kerstpakket

Mijn eigen eerste kerstpakket was er eentje van de Sting in Amsterdam. Ik weet nog dat dat echt een heel gaaf ding was. Er zat namelijk gewoon een steengrill in! Wow! Het was ook echt een gigantische doos. Normaal moest ik met het ov naar huis, maar die dag kwam papa me ophalen, omdat ik er gewoon niet mee kon lopen, haha. Wat er verder nog meer in zat weet ik niet meer (het is al bijna 12 jaar geleden), maar die steengrill is mij altijd bij gebleven en heb ik pas na 10 jaar gebruik weg hoeven gooien!

Tegenwoordige tijd

Tegenwoordig zie je nog heel weinig dat er kerstpakketten uitgedeeld worden. De afgelopen jaren heb ik niet veel gehad. Niet veel? Eigenlijk niks. En dat snap ik niet! Je medewerkers werken het hele jaar door zo hard en ze zijn al blij met een klein dingetje (ik tenminste wel). Dat was in de horeca dan. Bij mijn huidige werkgever weet ik het eigenlijk niet.

 

Kerstpakkettenplaza

Kerstpakkettenplaza is een ideale plek om je kerstpakket te zoeken. Ze hebben ze in alle prijscategorieën en in alle soorten. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit:

 • Traditionele kerstpakketten
 • Eigen keuze kerstpakketten – Dan kan je eigenlijk zelf wat uitkiezen
 • Foodpakketten
 • Italiaanse kerstpakketten – We all know what that means ♥ Wine & Food
 • Kerstpakketten samenstellen – Maak zelf de keuze wat je erin stopt
 • Kunstzinnige kerstpakketten – Dat is dan weer erg leuk voor bedrijven die veel met kunst doen
 • Rituals & Wellness kerstpakketten – Altijd lekker!
 • Drankpakketten – Hoi!
 • Tijdschriftenbon
 • Foto op linnen
 • Belevenissen
 • Sinterklaaspakketten – Dat is ook altijd erg leuk trouwens!

 

Natuurlijk is het eerste wat je denkt als je denkt aan een kerstpakket.. Eten en drinken. Natuurlijk hoeft dit helemaal niet zo te zijn. Verzorgingspakketjes kunnen ook heerlijk zijn met de feestdagen!

 

Alle kerstpakketten die ik jullie hier op de foto’s laat zien liggen rond de € 35. Vinden jullie dat een mooi bedrag? Of mag het wat jullie betreft wel wat meer zijn? Of misschien ben je al tevreden met minder?

Krijg jij een kerstpakket van je werkgever? Ben je er tevreden mee? Of misschien is het voor jou ook het eerste jaar en weet je nog niet of je iets krijgt?

* Dit is een gesponsord artikel. Dat verandert echter niets aan mijn eerlijke mening.

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.