Inschrijving KVK + nieuwe camera!

Het is weer eens tijd voor een nieuw weekoverzicht. Een leuke kan ik je vertellen, want het gaat o.a. over mijn inschrijving bij de KvK en mijn nieuwe camera!

Maandag 4 juni

Het weekend was weer voorbij en ik mocht weer aan het werk. Vandaag begon ik om 7:00 uur, vanwege een afspraak die ik had om die tijd en dat niet anders kon. De drukte viel verder mee. Bij thuiskomst moest ik wel direct aan het eten, want mijn schoonmoeder kwam op visite. Nog even koffie drinken voordat ze op vakantie gaat. Gezellig!

Zoals altijd werd het weer onwijs laat en pas om 00:00 uur lag ik in bed.

Dinsdag 5 juni

Artikel van vandaag: Allergisch voor haarverf en hoe ik daarachter kwam

Pff, is dat mijn wekker? Jeetje.. Ik was zo supermoe! Maar het scheelt wel dat ik vandaag al om 15:30 uur naar huis kon, vanwege het feit dat ik maandag al om 7:00 uur was begonnen. Fijn! De rest van de ochtend misselijk geweest. Beetje jammer..

Bij thuiskomst was mijn jurkje van Wanderlust al binnen. JEEJ! Hij past PERFECT! Helemaal happy dus! Daarna aan het eten, want Sebas kwam ook weer bijna thuis. Volleybal kon ik echt even niet opbrengen. Ik voelde me zo beroerd!

Sorry guys! Ik heb alleen een foto van het pakje.. Als je wilt weten wát ik besteld heb, kijk dan snel naar mijn artikel over Wanderlust. Binnenkort kom ik met een artikel met outfit foto’s!

Woensdag 6 juni

Artikel van vandaag: Donna Lissa in Heerhugowaard

Vandaag was een hele bijzondere dag! Ik moest een halve dag werken en daarna direct door naar Enschede voor mijn afspraak bij de KvK om Sylvahna.nl in te schrijven. Woehoe!

Na deze flinke stap ging ik naar huis om het één en ander te regelen en daarna kon ik weer weg richting Haaksbergen om mijn nieuwe camera te kopen! Yes! Ik heb de Canon EOS 1100D gekocht! Superblij mee 🙂

Donderdag 7 juni

Artikel van vandaag: LOVE: Wanderlust

Vandaag nam ik mijn heerlijke gezonde tonijnsalade mee naar het werk als lunch. Goed bezig al zeg ik het zelf. Nou nog die andere chocola laten liggen, haha.

Sebas was vandaag lekker op tijd thuis van school en stak de barbecue aan. Lekker drankje erbij. We hadden geen rosé. Shit! Dan maar een likeur 43 met jus d’orange. Ook heel lekker, maar gewoon niet zo passend bij een barbecue als een rosé vind ik.

Vrijdag 8 juni

Artikel van vandaag: Get to know: Galabria

Vandaag stond ik met mijn nieuwe werk op een beurs bij mijn oude werk, haha. De beurs was leuk en ook wel heel leuk om mijn oude collega’s weer te zien! Maar die beurs was ik ongeveer 3 uur aan kwijt en ik had het zo druk op het werk. Maar ik heb het allemaal net op tijd afgekregen en toen nog maar één gedachte: weekend!

Ik ging naar de slijterij en haalde daar een heerlijke fles wijn op en ja, als ik er dan toch ben.. Onze limoncello was ook op! Daarna door naar de kaasboer en wat lekkere kaasjes mee genomen.

Toen Sebas thuis kwam hebben we even lekker in de tuin gezeten met ons wijntje en de kaasjes. Genieten!

Zaterdag 9 juni

Oh jaaaaa! UITSLAPEN! Om 10:00 uur werd ik pas wakker. Wat heerlijk zeg.

Het eerste dat ik vandaag heb gedaan was een nieuwe stofzuiger kopen. Die van ons was echt afgeschreven. Iedere keer als we hem aanzette kwam er zo een helse piep uit. Ken je dat? Verschrikkelijk irritant! Dus we hebben nu een Henry-stofzuiger. Ja, die ene met een lachend gezichtje erop, haha. In de kleur lavendel! Ik wilde liever de roze Hetty, maar daar was Sebas het niet zo mee eens, haha.

Daarna boodschappen gedaan en weer allemaal gezonde dingen in huis gehaald. Veel groenten en fruit. Daarnaast heb ik bij het vlees ook weer gelet op toegevoegde suikers en e-nummers. Goed bezig!

Wat ik hier alleen niet vertel is dat ik wel even een ijsje heb gehaald. Gewoon omdat het kan!

Ik had twee bollen. Suikerbrood en witte chocolade met een toef slagroom. Genieten!

De dag vloog weer voorbij en heb niet kunnen doen wat ik eigenlijk wilde doen, want ik kwam een artikel tegen met Instagram-tips. Deze deel ik graag met jullie, want ik heb er echt iets aan gehad!

Zondag 10 juni

En toen was het alweer zondag! Het uitslapen is vandaag een beetje uit de hand gelopen, want werd pas om 11:00 uur wakker.. Ik was de hele week ook gewoon zó ontzettend moe! Iedere ochtend had ik moeite met opstaan. Deze week mooi op tijd naar bed dus!

Momenteel ben ik druk bezig met mijn Instagram en dat neemt echt zo ontzettend veel tijd in beslag. Voor ik het door heb is de dag alweer voorbij en wat heb ik dan gedaan? Mijn Instagram-feed verbeterd en misschien een paar artikelen voor geschreven voor de nieuwe week. Meer niet. Wauw!

Dat was het alweer. Wat vliegt zo een week toch voorbij! Hoe was jouw week?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

6 Reacties

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 juni 2018 / 15:43

   Dank je wel, Nicole!

 1. 11 juni 2018 / 12:01

  proficiat met je inschrijving – die camera ziet er geweldig uit – veel plezier ermee 🙂

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 juni 2018 / 15:44

   Dank je wel, Renata! 🙂 Dat gaat zeker lukken. Ik heb er al een paar mooie plaatjes mee geschoten!

  • Sylvahna Konter-Mulder
   Auteur
   11 juni 2018 / 15:44

   Dank je wel, Darina!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.