ICI Paris XL – Shoplog

Vrijdag had ik het al even over zomerse jurkjes in dé kleur van deze zomer; paars! Geen idee waar ik het over heb? Klik! Nu vandaag het beauty-gedeelte en ik had nog een giftcard van de ICI Paris XL. Kwam dat even goed uit!

Daar ging ik dan. De stad (Almelo) ligt op 8 km afstand, dus we gingen even met de auto die kant op. Daar de auto geparkeerd in de parkeergarage en richting de ICI Paris XL. Een aantal mooie dingen uitgezocht en toen bij de kassa m’n giftcard erbij gepakt.. Had ik alleen het hoesje van de giftcard mee. NEE!! Was hij eruit gevallen? Dat moet dan wel.. Shit! Uiteraard is het wél essentieel om je giftcard mee te nemen als je er wat van wilt halen, Syl. Stond ik daar in de stad. Dan maar gewoon afrekenen, want terug gaan om m’n giftcard op te halen was ook geen optie. Bewaar ik hem wel voor de volgende keer. Goed excuus om nog een keer te gaan, haha.

Zo blij met mijn aankopen én mijn tasje ♥ Love it!

Wat ik heb gekocht bij de ICI Paris XL

 

Ik kan alleen al vrolijk worden van dit tasje!

Wat zou daarin zitten?

 

Deze zag ik liggen en laat ik nou net op zoek zijn naar paarse oogschaduw! Het merk Be Creative kende ik ook nog niet, dus die nam ik mooi mee!

 

Ik ben heel erg benieuwd naar deze Clinique!

 

Bij de kassa lag hier een rekje van en deze vond ik toch wel heerlijk ruiken! Ben benieuwd of hij lekker smeert!

 

Deze zag ik liggen en had ik toevallig nog nodig!

 

Dit is wat ik bij elkaar heb gekocht bij de ICI Paris! Toch wel heel blij met mijn aankopen 🙂

En dat voor dit kleine prijsje!

 

Uiteraard kreeg ik daar ook nog iets gratis bij

Deze kreeg ik er gratis bij! Een voorproefje van Amazing Grace van EDT, Coconut frosting shampoo en Pure Grace bodylotion

 

 

Zoals bekend is bij de ICI Paris, krijg je altijd van dat paarse crepepapier in je tasje ondergespoten met een luchtje. Bij die van mij was dat Chance van Chanel. Ze heeft er ook een testertje bij gedaan en ik moet zeggen dat hij heerlijk ruikt!

 

SALE-ALERT!

Wist jij dat ICI Paris XL momenteel een SALE heeft? No worries, ik kwam daar ook pas vandaag achter haha.
Je krijgt namelijk op het gehele assortiment 15% korting en wanneer je 3 producten neemt, krijg je 30% korting! Dat is dus echt wel de moeite waard!

Ik heb even voor jullie gecheckt tot wanneer dit feestje duurt, maar je kan nog t/m 15 april van dit feestje genieten! Dat is nog zeker 3 weken! Whoop Whoop!

 

Review

Over deze producten komt ook zeer binnenkort een review aan!

Welke producten lijken jou lekker?

 

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter, Pinterest en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.