Wat doe ik het liefst met dit weer?

Sinds een week is de zon weer terug in Nederland. Dat betekent voorbereidingen! Dit is het eerste duidelijke teken dat de lente en zomer allebei onze kant opkomen, dus haal jouw loungeset maar vast uit de schuur!

Het eerste wat bij mij naar binnen schiet als ik kijk naar dit heerlijke weer buiten, is lekker op mijn balkon met een glas rosé. Heerlijk! Wat kan ik me daar ontzettend op verheugen. Nou is er nog iets wat ons Nederlanders massaal naar de supermarkt stuurt. “WE KUNNEN BARBECUEËN!” Ben jij er ook zo één? Gelijk heb je! Maar wist je dat je niet op de zon hoeft te wachten voordat je gaat barbecueën?

De Big Green Egg Medium is een ideale barbecue voor iedereen. Er past zo’n 4 tot 6 kilo vlees op (hoor je je man al juichen?), maar hij is heel compact. Dus hij past ook bij jou thuis! Je kan zoveel dingen klaarmaken naast vlees, dus ook voor ons vrouwen is het ideaal! Daarnaast is het design ook erg mooi. Gooi die lelijke, zwarte barbecue dus aan de kant voor dit mooie ding! Hij is prachtig groen. Wie zegt dat je planten nodig hebt voor meer groen?

De Big Green Egg is in vele soorten en maten verkrijgbaar. Hierbij moet je niet alleen denken aan een S, M of L. Maar hij is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in een Acacia Tafel. Dit is natuurlijk ideaal als je hem graag tentoonstelt én hij staat dan ook al op een goede hoogte, zodat je niet met een gebogen rug dat vlees om hoeft te draaien. Zelf zou ik dan ook voor deze kiezen. Acacia hout vind ik zelf ontzettend mooi en hoe gaaf zou het zijn als jij dan die prachtige barbecue IN zo’n mooie Acacia tafel zou kunnen zetten? Geef hem een mooi plekje in de tuin en het is een echte eyecatcher!

Maar er is meer! Naast al die verschillende soorten en maten zijn er ook nog eens 115 accessoires verkrijgbaar voor je groene vriend! Wat?! 115?! Jazeker!
Dingen waar je nu niet zo 1, 2, 3 aan denkt zal ik even opnoemen voor je:

  • Beschermhoes
  • Uitklapbare tafeltjes
  • Wieltjes om hem mee weg te rijden
  • Thermometer
  • En nog veel meer!

Mocht je trouwens al een Big Green Egg hebben, dan kan je de Acacia tafel ook los kopen!

Heb jij al een Big Green Egg? Of ben je van plan er één aan te schaffen? Ik ben benieuwd!

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.