Hardlopen: Training update week 3

Alweer een overzicht van mijn derde trainingsweek en zo komt de Ladiesrun Rotterdam steeds dichterbij. Nog 8 weken te gaan om die 10 km te lopen! Gaat dat lukken? Vast wel!

Nike+ Training Club

Deze week stonden 2 trainingen met de Nike+ Training Club op de planning. Beiden zijn conditie-trainingen, dus laten we die vooral verbeteren deze week!

Goed, het was zo een gekke en drukke week dat ik helaas niet toe ben gekomen aan deze trainingen. Het was dit of hardlopen en hardlopen heeft bij mij dan echt wel voorrang. Maar no worries, volgende week gaan we uiteraard wel weer proberen om deze trainingen erbij te doen! Ik ben benieuwd hoe dat gaat met mijn baan erbij, want dan moet ik dus alles in de avond gaan doen. Dat is echt nieuw voor mij!

 

Hardlopen

“2x 6 min. lopen en 3 min. wandelen”

Deze eerste hardlooptraining deed ik op dinsdag. Het was prachtig weer en echt jammer dat hij zo kort was. In totaal maar 18 minuten. Maar ik ben wederom trots.. Trots dat ik weer gegaan ben, trots dat mijn 1e km sneller ging dan de vorige keer en trots dat ik na zo een korte tijd weer ben gestopt. Want ja, dat is verrekte lastig als het zulk weer is en je net zo lekker gaat!

“2x 7 min. lopen en 3 min. wandelen”

Ik wilde zo graag weer door met de volgende training (en zo kwam de planning ook een stuk beter uit), dat ik woensdag weer in mijn hardloopschoenen klaar stond om verder te gaan. Deze keer een minuutje langer lopen dan gister. Ik had totaal geen problemen met het doorzetten en hij ging eigenlijk gewoon super lekker!

“15 min. lopen”

Deze vond ik toch wel een hele upgrade. Hier werden namelijk gewoon even de minuutjes wandelen er tussenuit getrokken. Ik kon het goed volhouden, maar om dan nu het dubbele te gaan doen? Oh boy!

Helaas is het me ook niet gelukt om deze te doen. Helaas, helaas.. Dat heb je zelf in de hand. Ik weet het, maar ik was even druk met andere dingen. Jammer, maar dan gaan we er volgende week toch gewoon 2x zo hard tegenaan?

Volgen jullie mij al op Bloglovin’Instagram, Twitter en Facebook?

 

Liefs Sylvahna

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.