Hardlopen doe ik met.. Mila!

In 2015 was ik actief aan het hardlopen. Mijn verste afstand toentertijd was 8 km. Dat kan ik nu echt niet meer, maar ik wil het wel weer ophalen. Sinds vorige week heb ik het weer opgepast en dit is de eerste keer dat ik het niet meer alleen doe..

Mila gaat nu namelijk met mij mee! Hoe leuk! Ja, weetje.. Ik dacht.. “Ik ga buiten een paar km rennen, HOE zonde is het dan als ik Mila dan niet meeneem?”. Dus hardlopen doen wij lekker samen.

 

Ik vind het leuk, maar Mila vind het vooral heel leuk en komt dan ook echt goed aan haar beweging. Mijn rondje van nu bestaat namelijk gewoon uit 3 km. Nou loop ik nog niet 3 km achter elkaar, maar heb ik uiteraard wel wandelpauzes tussendoor, want mijn conditie is op vakantie in Afrika ofzo. Die is echt nergens meer te bekennen. Het is diep en diep triest. Voor Mila is het ook nog niet echt rennen op het moment hoor, want op dit moment kan ze mijn snelheid rustig huppelend af. Het is triest. Ik weet het, haha.

Afgelopen zaterdag zijn we weer geweest samen en ik kan 1 km achter elkaar rennen. Dan ben ik kapot. Vervolgens heb ik 500 m gewandeld, daarna weer 500 m hardgelopen. Het is de bedoeling dat ik de komende tijd wel de 3 km achter elkaar kan rennen in een redelijk tempo (voor mij dan). Een redelijk tempo voor mij (als ik rekening hou met 3 km achter elkaar) komt dat op ongeveer 6-7 min. per km.

Ga jij weleens hardlopen? Neem je dan ook je hond mee?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.