HAPPY MOMENTS OKTOBER #321562284

Oké, dat nummer is niet juist. Eerst wilde ik gewoon #1 neerzetten, maar dat is niet waar. Ik begon mijn blog in 2015 en heb meerdere stops tussendoor gehad, maar in 2015 was ik al begonnen met de Happy Moments reeks. Helaas ben ik er toen een tijdje mee gestopt en heb het weer opgepakt en weer gestopt. Zonde eigenlijk, want je geluksmomentjes opnoemen word iedereen toch gelukkig van?

Leg eens uit..

Happy Moments is een artikelreeks waarvan ik iedere maand mijn geluksmomentjes van die afgelopen maand aan jullie vertel, want daar worden we toch allemaal vrolijk van? Helemaal in het begin deed ik het wekelijks, maar ik vind het één keer per maand leuker om te doen. Dan heb je net even iets meer te vertellen. Hoop je dan. Anders word het tijd voor meer leuke dingen, haha.

Mijn Happy Moments van Oktober

♥ Mijn 30e verjaardag

Op mijn 30e verjaardag heb ik heerlijk sushi gegeten bij Tao Tao in Enschede. Heerlijk gegeten en onwijs gezellig gehad met Sebas. Wat wijntjes gedronken en echt genieten van het leven!

♥ Wintersport geboekt!

Jaaaaa, daar word ik zo blij van! We gaan in februari weer heerlijk een weekje skiën in de bergen van Oostenrijk! Ik kan niet wachten tot het zover is.

♥ Weer begonnen met werken

Na mijn operatie van mijn borstverkleining heb ik het werken weer opgepakt en inmiddels ben ik weer heerlijk full-time aan het werk. Wat heb ik dat gemist! Daarnaast is er ook meteen een einde gekomen aan mijn reïntegratie, want vanaf volgende week ben ik er weer full-time! WOEHOE!

♥ Baby, baby, baby!

Nee, ik heb geen baby en krijg voorlopig ook nog geen baby, maar vrienden van ons wel! Ik heb dus even heerlijk een rondje door de Prenetal gedaan en genoten van al het moois en liefs wat daar te zien is! Uiteraard heb ik wat superleuke en schattige cadeautjes meegenomen voor in totaal 3 baby’s (!)

Ik ben wel de tel kwijt van alle Happy Moments die ik al heb gemaakt, dus ik begin maar weer gewoon bij #1. Dit was dus weer #1 en ik hoop dat jullie het leuk vonden! Wat waren jullie geluksmomentjes van oktober?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.