HAPPY MOMENTS #2

Happy Moments is een artikelreeks waarvan ik iedere maand mijn geluksmomentjes van die afgelopen maand aan jullie vertel, want daar worden we toch allemaal vrolijk van? Helemaal in het begin deed ik het wekelijks, maar ik vind het één keer per maand leuker om te doen. Dan heb je net even iets meer te vertellen. Hoop je dan. Anders word het tijd voor meer leuke dingen, haha.

Mijn happy moments van december

♥ Fantastic Beasts 2 in de bioscoop gezien met Sebastiaan

♥ Het huis versieren in de kerstsfeer

♥ Nieuwe spullen binnen voor de webshop

♥ Bestelde spullen binnen van My Meraki & Fashion Flavour

♥ Mijn zusje is een paar dagen bij mij geweest

♥ Er was sneeuw! En Mila vond het weer fantastisch!

♥ Mijn nagels helemaal in de kerstsfeer laten doen

♥ Honden kerstpakket gewonnen van Praatjes met Pootjes voor Mila

♥ Een LEUKE wedstrijd van FC Twente gezien in het stadion

♥ Een superleuke kerst gehad met papa, z’n vriendin, opa & oma, m’n zusje, mama en mijn schoonfamilie

♥ Onwijs blij met mijn kerstcadeautje; Pandora bedel van Olaf (Frozen) (en mijn andere cadeaus!)

♥ Een superleuk oud & nieuw gehad met onze vrienden

Hoe was jouw december?

Volg:
Sylvahna Konter-Mulder
Sylvahna Konter-Mulder

Mijn naam is Sylvahna en ik ben de eigenaar van Sylvahna.nl. Joh! Hier blog ik over alles wat mij interesseert en waar ik blij van word. Mocht je meer van mij willen weten of mij wat willen vragen, dan kan je mij altijd mailen.

Find me on: Twitter | Facebook

Delen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.